Autor Tema: Ford Sierra RS Cosworth  (Posjeta: 8767 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gvija

Odg: Ford Sierra RS Cosworth
« Odgovori #45 : 21 Siječnja, 2021, 19:22:14 »
Kolega svaka čast, iznenađen sam  :eek:  Pratio si to jer te posebno zanima Cosworth ili imaš informacije i za druge modele, marke ?

90-ih imali Sierru mk.II, a i tih godina me je stari vodil na brdo, velesajam krug ili Grobnik, gdje mi je za oko zapela jedna Sierra kaj je uredno završavala zadnja :biggrin: ... dok me je ko klinca više oduševil Escort kojega sam prvi put videl tijekom kružne utrke na velesajmu, delta je odma pala u drugi plan :))


Gvija ima sve informacije.
Gvija JEST informacija.
I slika.

neprilagodjen
 

Offline mini mpi

  • Olschool apprentice
  • *
  • Postova: 11
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Sibenik
  • Vozilo:: Rover Mini Mpi Sport
Odg: Ford Sierra RS Cosworth
« Odgovori #46 : 01 Veljače, 2021, 19:35:48 »
evo naše prijateljice... ovaj primerak sam upoznal koju godinu nakon rata, jer ju je jedno vreme vozil kvartovski zgubidan... uvek je upadala u oči radi Recaro siceva koji su bili obučeni u belu kožu, a u orginalu je bil sivi štof... RWD... čisti kozzziiieeeeee

jedna vrsta celebritijaaaa



a zadnjih skoro petnaestak godina propada kod izvjesnog majstora koji je nebi prodal ni za silne milione...








Pozdrav svima :thank_you2:
molim vas za pomoć ili bilo kakav info  vidim  da ste dosta upućeni u vozila COSWORTH pa me zanima konkretno siva sierra reg ČK 061 47 (probne table).
Pisali ste da se situacija oko prodaje promijenila (jer prije nije bio na prodaju) mene stvarno zanima auto u takvom stanju jer koji god uzeo treba ga slagati na novo.

Unaprijed zahvaljujem