Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Galerija / Odg: Slika dana
« Zadnji post krntija Jučer u 20:32:24 »
 Oba su pala , sta bi reko onaj covik s mora..... Jel ovo raketiranje il granata , se zna?
2
Stigla danas u ponudu, likovno i kolorit savrseno slozena , ali cijena je 45 EUR kaje jako skupo, priznajem, ni KRNTIJA tih para ne imade za karticu iako je original sa markom putovala, vidite detalje, jebenica samo taka, za kolekcionare se razme, drugi to ne razmeju se veda... :yahoo:

3
« Zadnji post jeep frik Jučer u 11:38:19 »
Karlovac, Rujan 1993.

4
Oldtimer garaža / Odg: BMW 633CSi restauracija
« Zadnji post LeonardoL 08 Rujna, 2026, 13:23:50  »
Hmm hmm možda da odemo na zlato?

Odgovor je zlatno heheh
Čekam ove trenutno, BBS Mahle 16

5
Galerija / Odg: Cool "oldschool pile" photography topic
« Zadnji post chaos 08 Rujna, 2026, 09:59:57  »
6
Galerija / Odg: Auto mojih roditelja
« Zadnji post krntija 07 Rujna, 2026, 20:33:21  »
 :smajlold: Ovog Pola FOXa kupili smo novog i izvadili iz salona u Grazu , Januar 91. Slikali se buraz i ja da celi svet vidi narodna kola u punom sjaju.... :yahoo:

7
Oldtimer garaža / Odg: Krntijine KRNTIJE
« Zadnji post krntija 07 Rujna, 2026, 19:04:01  »
 :kokice: Kazu pametni ljudi, auto se ne posudjuje drugim ljudima pa ni bratu, drzim se ja toga , ali medu nisam mogao odbit..... opasan je to stvor, jednim udarcem izvadi srce kravi, pa mu ti kazi NE!!! :rofl:

8
« Zadnji post krntija 07 Rujna, 2026, 18:45:31  »
 :dance4: Kad Zagrebacki limari kuckaju lim na drveni okvir, pa jos imaju dizajnera karoserije u rangu Farine, Bertonea i Ghie , konacni proizviod nema premca na celom svetu a i u galaksiji....  za mene su ove karoserije nonplusultra, ma nema bolje, najbolje obline iz najljepseg doba sredina 50/tih... :yahoo:

9
Galerija / Odg: Oldschool crash photos
« Zadnji post krntija 07 Rujna, 2026, 18:37:41  »
 :kokice: Zgledi mi da se Pjer nasukal prevec sardonea mesto mleka za fristik pa stradala stala pored puta i 3 koke s friskim jajcim...a auto za neznalice je ?????? :pleasantry:

10
Youngtimeri / Odg: Škoda Fabia1.4 MPI
« Zadnji post asconaextreme 07 Rujna, 2026, 13:05:50  »
radni stroj je obavio povratak 500-tice kući,poziranje sa oldtimerima,servisno vozilo na utrkama itd.... :koo-koo:

Str: [1] 2 3 ... 10