Oldtimer oglasnik > Stalne ponude, usluge i slično

Burza šlepanja ili povratna fura

<< < (3/118) > >>

dvojka:
e to ti ovisi o mnogo stavki, o svemu osim nasoj volji, cjenu je glupo stavljat slozit ce se kolege jer za par dana je druga cjena goriva i eto ti vraga, ja sam svoje cjene postavio i ostavio dok je nafta bila jos 8 kn,

sto se mene tice upit ide na poziv na telefon, PM je neozbiljan, jer ocito je da ne trebate ozbiljnu turu, uglavnom povrat moze biti povoljniji dosta a nekad i ne mora

ono sto ljudi moraju znati kada zovu za turu je koje vozilo, stanje i preciznije adrese utovar, istovar i smisliti se za neke termine, rokove itd i prije svega neka se sami uvjere u kilometre

Caroldy:
dvojka...ok...sorry,nisam mislio ništa loše,a i naveo sam da pitam za ORIENTACIJSKU cijenu...hvala...

Turbak:
za koliko se može odradit   kž-dugopolje(st)-kž sa auto prikolicom i uređaj težine od 1200-2000kg kojeg viličarom utovare znači nema brige sa utovarom. a ni istovarom ;)  

relacija kž-st je cca 450km

planiram neku kombinaciju gdi treba reagirati brzo zato me zanima cijena,  slobodno mi date ponude na PM

TNX

BORAC ISTRA:
2800kn?

dvojka:

--- Citat: Caroldy;301050 ---dvojka...ok...sorry,nisam mislio ništa loše,a i naveo sam da pitam za ORIENTACIJSKU cijenu...hvala...
--- Kraj citata ---

nisam  na tebe nista lose ni mislio, rijec je o tome da ljudi salju smsove ili pm a tura gori i slicno, samo sam to dodatno napomenuo, valja reci sta se i kako zasto vozi lakse se i ukombinira, a i nije isto voziti 300kg ili 2500kg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

There was an error while thanking
Thanking...
Idi na punu verziju