Oldtimer oglasnik > Stalne ponude, usluge i slično
P: Automobilski i starovremeni casopisi i knjige
krntija:
:pda:Stigla mi jos jedna vrhunska knjiga o prometnom odgoju iz 1966. godine! Ilustracije fenomenalne! Jos poslikam pa objavim!
krntija:
LOPTA TRCI ULICOM -- 1966.
Najkvalitetniji i najljepsi saobracajni odgoj iz Jugoslavije 60-tih godina!
Ovu kvalitetnu slikovnicu-udzbenik ilustrirao je nas slavni ilustrator OTO REISINGER!!
56 stranica sa hrpom ilustracija iz prometa!!!!!!!!
FICO, tramvaj i pioniri maleni, naravno ne fale!!!!!!!!!!!
cijena: 120.- Kn
tel. 01/3840-998
krntija:
AUTO MOTOR und SPORT
Broj 2 iz 1974.
100 stranica
Cijena: 40.- Kn
tel. 3840-998
Casopis prebogat testovima, fotografijama, tvornickim reklamama i svime sta zaokuplja dusu ljubitelja automobila iz tog vremena!
Ako se nekom svidi neka reklama koje stavljam kod opisa pojedinog broja, moze je kupit (10.- KN jedna + postarina), ali onda cijeli broj moram transformirat i rasparcat na komade i stranicu prodavat po 10.- Kn; sto se meni vise i isplati jer u svakom broju ima i do 20-tak reklama za aute i druge proizvode iz tog vremena! A o kolor fotografijama testiranih modela da i ne govorim!!
krntija:
:) ... nastavak sutra!
krntija:
KATALOG GODISNJAK mega raritetan i debeo ko enciklopedija :sok: sa brdom grozno dobrih reklama NAJSKUPLJIH JURILICA u boji ide u prodaju jer mi je nazalost duplic!! Godinu jos necu napisat da bi vas drzao u napetosti!:ghh: Poslikam sutra pa stavim, a otvorit cu i posebnu rubriku za kataloge godisnjake, pa kad mi naleti neki duplikat trpat unutra !!:mellow: Ali znam da rijetko dolaze u promet, pogotovo godiste i marka kataloga koji cu sutra stavit pa nece biti previse toga!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju