Oldtimer oglasnik > Stalne ponude, usluge i slično

P: Automobilski i starovremeni casopisi i knjige

<< < (4/18) > >>

krntija:
:pda:PIONIRI MALENI iz knjige o RIJECI !! Rijecani; mozda je neki od vas tu na fotki!!:lol:

krntija:

--- Citat: krntija;322312 --- KATALOG GODISNJAK mega raritetan i debeo ko enciklopedija :sok: sa brdom grozno dobrih reklama NAJSKUPLJIH JURILICA u boji ide u prodaju jer mi je nazalost duplic!! Godinu jos necu napisat da bi vas drzao u napetosti!:ghh: Poslikam sutra pa stavim, a otvorit cu i posebnu rubriku za kataloge godisnjake, pa kad mi naleti neki duplikat trpat unutra !!:mellow: Ali znam da rijetko dolaze u promet, pogotovo godiste i marka kataloga koji cu sutra stavit pa nece biti previse toga!
--- Kraj citata ---

:ghh: Mala isprika kaj kasnim  s ovim katalogom, bilo je vec nekih upita, al danas ga stavljam sigurno! Znaci, u toku dana!:)

krntija:
:pda: Stiglo mi je jos puno super kvalitetnih i rijetkih casopisa i knjiga! Moram sortirat koji su mi duplikati, te ih stavljam u prodaju! ;)

krntija:
:vecernji: AUTO KATALOG iz 1961. godine nalazi se u posebnoj rubrici, otvorenoj za Kataloge godisnjake i automobilska uputstva! Stisnite na link: http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?24530-AUTO-KATALOZI-GODISNJACI-i-AUTO-UPUTSTVA

krntija:
AUTO MOTOR und SPORT

Broj 2 iz 1973.

100 stranica

Cijena: 40.- Kn

tel. 3840-998

Casopis prebogat testovima, fotografijama, tvornickim reklamama i svime sta zaokuplja dusu ljubitelja automobila iz tog vremena!
Ako se nekom svidi neka reklama koje stavljam kod opisa pojedinog broja, moze je kupit (10.- KN jedna + postarina), ali onda cijeli broj moram transformirat i rasparcat na komade i stranicu prodavat po 10.- Kn; sto se meni vise i isplati jer u svakom broju ima i do 20-tak reklama za aute i druge proizvode iz tog vremena! A o kolor fotografijama testiranih modela da i ne govorim!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

There was an error while thanking
Thanking...
Idi na punu verziju