Autor Tema: KOJE GUME ?  (Posjeta: 28754 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline chaos

Odg: KOJE GUME ?
« Odgovori #30 : 27 Rujna, 2024, 17:58:02 »
Zajebi ti sve te nabrojane faktore i puste priče Snježana influencera, reklamatora i inih drugih stručjaka.Meni u Dalmaciji jedini bitan faktor je da izdržavaju vožnju do max. 130 km/h - to sve gume na tržištu trpe, tako da mi je potpuno svejedno jesu li litnje ili zimske (i liti i zimi). Ionako bez obzira na pređenu kilometražu lete ća nakon 2 godine.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline FORMULA 3000

• Oldschool member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: TRABANT
« Odgovori #31 : 27 Rujna, 2024, 20:05:27 »
@CHAOS ! Za tebe je rođeni brend OBILIĆEVO! :rofl: :rofl:

Offline chaos

« Odgovori #32 : 28 Rujna, 2024, 11:16:52 »
 :thmbup:
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Online sigmafahrer

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #33 : 15 Veljače, 2026, 20:08:25 »
Evo par riječi o nedavno kupljenim zimskim gumama, korejskim Hankook Winter I Cept Evo 3. Ovo mi je treći set Hankooka. Poslije solidnih Vredestein, za ove bih rekao da su za nijansu bolje. Iako su pojačane, sa indeksom nosivosti 99 koji je bio isti na Vredesteinu, bočni dio je primjetno mekši. A to se primjeti u vožnji. Dosta je udobnija, bolje upija neravnine, dobro se slaže sa Jaguarovim ovjesom. Iako po specifikaciji isto bučna, mislim da je u praksi prilično tiša od Vredesteina. Probao sam brzu vožnju po mokrom po zavojima, tu je odlična. Po snijegu nisam imao priliku probati, vjerojatno slijedeće zime. Kakva će biti kroz par godina i kojom brzinom će se trošiti to ne znam, ali ovim do sada sam zadovoljan. Cijena od 160 eura po komadu za 255-40-18 je isto ok. Nije mi po volji dizajn šara, jer mislim da starijim autima stoje samo uzdužne. Ali takve novije zimske gume je teško naći. Zaključak: nisu kao Krntijine Trayalke, ali ocijenio bih sa vrlo dobre.

« Zadnja izmjena: 16 Veljače, 2026, 10:52:00 sigmafahrer »