Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Galerija / Odg: Zanimljivo na "you tube"
« Zadnji post jeep frik Jučer u 22:57:37 »

2
Youngtimeri / Odg: Volvo 850 - boxy but good
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE Jučer u 11:21:00 »
Na čemu? Odustao sam od te procedure i na kraju je krš sprešan. Ili čestitaš kolegi što je našao auto?
3
« Zadnji post mcquinn Jučer u 11:17:56 »
Jedino iskustvo imam kad mi je "limar" izrezao brojeve. Mora se prijaviti na policiji i čekati 2-3 mjeseca da neki eksperti pregledaju auto i dodijele nove brojeve koji se zatim ukucaju mislim na tehničkom. Nadam se da u slučaju krađe to ide brže.

Odlično, čestitam!
4
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE Jučer u 08:27:04 »
Jedino iskustvo imam kad mi je "limar" izrezao brojeve. Mora se prijaviti na policiji i čekati 2-3 mjeseca da neki eksperti pregledaju auto i dodijele nove brojeve koji se zatim ukucaju mislim na tehničkom. Nadam se da u slučaju krađe to ide brže.
5
« Zadnji post Dobi Jučer u 04:36:08 »
Long story short, iskopao sam Volva nazad.
Auto je u komadu vise manje, samo sto su svi brojevi sasije izbrisani.
Na brodu sam do drugog mjeseca pa cu onda u Srbiju po auto. Pretpostavljam da ce papirologija biti nocna mora, ali to su sad vec slatke brige.
Poslao sam mailove policiji i CVHu, ali ako netko zna kojim slucajem kakva je procedura nakon kradje, ukucavanja brojeva i slicno neka napise.
Hvala

Pozdrav  :drinks:
6
Dijelovi za Vozila / K: Ei Nikola Tesla ATK 801 Auto Radio
« Zadnji post mateozastava 06 Prosinca, 2023, 23:06:55  »
Tražim ovakav radio sa slike full ispravan

7
Povijest auto industrije / Odg: GENTLEMAN START YOUR ENGINES
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE 06 Prosinca, 2023, 20:55:57  »
Kad sam bio glup i prodao PeGLu  :glavauzid:
8
« Zadnji post Čuvitar 06 Prosinca, 2023, 20:45:55  »
Nema PEgLa više problema...iz GB se naruči komplet umisto platina i ima da ona dva cilindra lupetaju zauvik....🤣🤣🤣
9
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE 06 Prosinca, 2023, 19:28:12  »
Nažalost nemam neko bogato iskustvo, jedina oznaka koju znam je C1J7  :)) Kad sam tražio jurilicu uz 5ardu su u igri bili CRX i donekle Civic 1.6 16v za koji mi je mehaničar tvrdio da idu do 250000 bez problema. Isprobana jedna Civicica s tim motorom, navodno načipanim, i mogu samo reći da ide  :biggrin: ali ipak je bolji dojam ostavio u CRX, taj autić kao da leti, zato su uglavnom razbijene i razvaljenih ovjesa. Najbolji motor ipak ima PeGLica, jedon platine i svjećice zezaju  ;D
10
« Zadnji post chaos 06 Prosinca, 2023, 16:47:49  »
A što ja znan?!
Na mene bi ostavija dojam jedino 5 cilindrični motor sa karburatorima.  :yes:
 Str: [1] 2 3 ... 10