Autor Tema: Proslava 7. rođendana Splitske nediljne patrole  (Posjeta: 94399 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline chaos

Odg: Proslava 7. rođendana Splitske nediljne patrole
« Odgovori #90 : 07 Travnja, 2016, 23:52:53 »
_
« Zadnja izmjena: 10 Travnja, 2016, 13:08:25 chaos »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #91 : 08 Travnja, 2016, 02:46:09 »
Istina je da su dva dana preduga za popunit ih od minute do minute, ali, brojke govore svoje (bez obzira na fotografije). Subota je ove godine bila pun pogodak, bolja nego prosle godine, turisticki rally od 40-ak (od 70-ak prisutnih) vozila je bio glavni dio dogadanja i ispunio svoju svrhu. Sto se tice nedjelje; podijeljeno je oko 160 akreditacija, oduzmemo li mozda 30-ak bezveze podijeljenih, dolazimo do broja od 130 vozila, jedini problem je taj da nisu u isto vrijeme bili na istom mjestu (zahvaljujuci temperaturi od 30-ak na suncu i naravno zanimljivim shoping centrima po gradu). Cinjenica je da bi bilo najbolje sva ova dogadanja nagurati u jedan dan, ALI...
Slike jos ne dam, neka malo i drugi stavljaju  :P
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline studentt

« Odgovori #92 : 08 Travnja, 2016, 11:05:49 »
a evo skoro tjedan je prosao od patrole
sta su ljudi imali stavili su!
stavljaj slike :smajlold:

Offline Ante V8

« Odgovori #93 : 08 Travnja, 2016, 15:02:40 »
Ajmo JERRY,slikeeee inače ću ti TOM-a poslati da te ganja za slike. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Online asconaextreme

« Odgovori #94 : 08 Travnja, 2016, 15:18:57 »
a sad kad opalim krakun  :focus: :focus: :focus:

Offline Ante V8

« Odgovori #95 : 08 Travnja, 2016, 15:41:38 »
Previše se družiš sa Zokijem. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:

Online asconaextreme

« Odgovori #96 : 08 Travnja, 2016, 15:49:15 »
a ne ne,on dolazi kod mene tj. on se druži sumenom  :beee:

Offline Ante V8

« Odgovori #97 : 08 Travnja, 2016, 18:09:11 »
auuu,sumnjivo mi je to.  :shok::blush2:
Definicija Demokracije:

Offline Jerry

• Antique Member
« Odgovori #98 : 08 Travnja, 2016, 18:37:35 »
Ajmo JERRY,slikeeee inače ću ti TOM-a poslati da te ganja za slike. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Evo i mater mi govori da stavim slike na forum, cita kako kukate pa udri po meni  :biggrin2:
Pokusat cu veceras, ako ne zaglavim negdi, ali unaprijed se opravdavam za broj fotografija jer sam vecinu susreta proveo na ulazu  :nea:  :hi:
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Online asconaextreme

« Odgovori #99 : 08 Travnja, 2016, 19:11:54 »

Offline Pampas

• Senior member
« Odgovori #100 : 08 Travnja, 2016, 22:54:51 »
U očekivanju Jerryevih slika,evo par usputnih...

« Zadnja izmjena: 08 Travnja, 2016, 23:02:16 Pampas »
Sport Coupe Forever

Offline Jerry

• Antique Member
« Odgovori #101 : 09 Travnja, 2016, 00:50:10 »
Eeeevo me, evo, tu sam; ne stavim slike nakon pet, šest, deset dana i odma drvlje, kuke, motike po meni  ;D Iako da me nije mater natirala, priceka bi ja jos "dvatri" dana  :biggrin2: "Java (đavao) je prišu stvorio", pomalo neće slike uteć.   :don-t_mention: :boast: :P

Za pocetak, kako je pocelo? pa ko i svake godine, ocemo , necemo, sta cemo, kako cemo, moze, ne moze, nesto ko na slici ispod; verglaj, verglaj, verglaj, pa malo kablova, malo pomoći sastrane , mrvu alata i eto ti sastavi to nekako  :biggrin2:

Uglavnom, za jedan dio ekipe pocelo je to vec u petak; dosa je Čov'k, doveJo kombi pun ograda i nosaj naokolo  :dance4:

Za to vrijeme su se velika dječica igrali sa svojim veeelikim igrackama u blatu pripremajuci se za nedjeljni nastup; opet igranja u blatu  :biggrin2:

Sta vidimo na ovoj fotografiji? Jedno maalo zlocesto dijete koje je uspilo zatec Mirovu alfu sa kljucevima u bravi  :biggrin2: Svasta mu pada napamet...  :moto: :lol:

This is nas tata patrole, on je nekad ljut, nekad veseo, sad je vjerojatno ljut, jbga triba iskopat filter sa dna kesice  :biggrin2:

A ovo je nas Marin, on pise poruku, i smjeska se; a zasto se mladi decko smjeska dok pise poruku?  :P Marineeeee  :bravoo:

Sta vidimo na ovoj fotografiji? Palmu? E? Vidimo palmu. Dobro. Iiiii? sta jos vidimo? Kucicu, jel tako? A sta je na kucici? E pa na kucici je nas plakat zbog kojeg sam ja taj dan potrosio 35 minuta setajuci ko debil naokolo trazeci knjizaru sa brokvicama  :glavauzid: , da bi ih na kraju donio i posto je kucica visoka, nisam moga zabit one gornje  :lol: Hvala Marine  :friends:

A ovde vidimo naseg ZoranaR; vozaca Forda. Sa tim smo sve objasnili. Usto je jos i stanovnik kvarta Brda, to jos svasta objasnjava  ;D. Ali volimo ga mi i takvog, jbga, nas je, pa kakav je takav je  :P :biggrin2: :friends: Malo sam ga upila na ovoj fotografiji, mislim da je vika nesto u stilu: "Daaaj molin te makni se vise!"  :lol:

"... jer ti, i jaaaaaa, dva smo svijeta razlicita...."  :klinac:

A ovo; e ovo je Čov'k, a kako i nece bit kad mu je Miško bio kum, i naravno, naucio ga svemu najbitnijem u zivotu; pit, palit gume, dernjat se, pričat ko kralj, as, lav, car  :yes2: ma napravio gospodina čov'ka od njega  :biggrin2: :friends: :drinks:

V6!?  :shok: daj nemoj jebat!?  :dntknw: :biggrin:

E sad; ovde vidimo velike dečke sa velikm igrackama koji su se malo preracunali; "Aj iskopaj malo dublje. Aj jos malo. Aj sad par kubika vode" I onda je dzip osta unutra  :biggrin2: Ovde prilagodavaju teren da se moze izaci iz rupe  :download:

Pogled na Stobrec, divota  :cool:

Idemo sad svi: "I plovi, plovi, plovi mala bar.. dzip!  :shok: :biggrin2:

I pristaje na obalu  :dntknw:

Kasnije dogadanje nemam na fotografijama, ali sastoji se od slucajnih susreta, dogovora i razgovora o sutrasnjem danu do dugo u noc....

I evo ga, dosa je i taj dan: Subota-dan prvi  :yes2:
Kako i inace pocinju susreti, poceo je i nas, dolascima  ;D I parkingom  :biggrin2:

Kazu da osmijeh govori tisucu rijeci, ovi se sigurno smiju zbog pizdarija  :))

Idemo sad svi: " Ostala si uuuuuuuvijek istaaaa" Mate Miso Kovac style  :dance4:

Na ovoj fotografiji vidimo uređaj za razbijanje bubreznog kamenca i brijanje glava mravima  :moto:

Pa malo ekipe....

...i jos ekipe...

Prva vespa koja nas je posjetila to jutro...

I naš Miha-ha, ljubitelj nekakvih "vrancuskih" auta, žabe na tri noge i kisobrana na kotacima  :biggrin2: :friends:

The Kancelarija  :cofee: :read: :big_boss:

Momci u crno su vidili nesto, i nista im nije jasno  :scratch_one-s_head: :biggrin2:

Neki veliki, jaki ljudi  :aggressive: Ali dobrice u duši  :friends:  :drinks:

Opet malo domace ekipe i gostiju iz udaljenih krajeva  :byeg:

U prvom planu jedan poznati splitski Opel sa dugogodisnjom poviješću...   :cool:  :hi:

E sad; posto sam bio zaduzen za prijevoz mjeriteljske sluzbe i popratnog materijala, nastavak slijedi odavde. Jedno lipo malo misto par kilometara iznad Omiša i proširenje na koje ce ubrzo stici jureća ekipa na chek-jist-pit point  :kokice: :popcorm1: :drinks:

Nastavak slijedi. Kad? Nemam pojma, kad uvatim volje, i vrimena, sutra, mozda prekosutra, ovo odabirem, razabirem, smanjivam, uploadam, pisem, komentiram, vec cetiri sata. Dosta mi je za danas  :whistle2:

Vidimo se u sljedecoj epizodi...  ;D :byeg: :hi:

Offline Skip Intro

« Odgovori #102 : 09 Travnja, 2016, 06:59:18 »
 :hi:
Super fotke  :perfeto: ... pije se jutarnja  :cofee::smajlold:

Offline chaos

« Odgovori #103 : 09 Travnja, 2016, 18:16:06 »
_

« Zadnja izmjena: 10 Travnja, 2016, 13:08:51 chaos »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline MIRO

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #104 : 09 Travnja, 2016, 19:14:16 »
kaos NE SERI
..