Eeeevo me, evo, tu sam; ne stavim slike nakon pet, šest, deset dana i odma drvlje, kuke, motike po meni
Iako da me nije mater natirala, priceka bi ja jos "dvatri" dana
"Java (đavao) je prišu stvorio", pomalo neće slike uteć.
Za pocetak, kako je pocelo? pa ko i svake godine, ocemo , necemo, sta cemo, kako cemo, moze, ne moze, nesto ko na slici ispod; verglaj, verglaj, verglaj, pa malo kablova, malo pomoći sastrane , mrvu alata i eto ti sastavi to nekako
Uglavnom, za jedan dio ekipe pocelo je to vec u petak; dosa je Čov'k, doveJo kombi pun ograda i nosaj naokolo
Za to vrijeme su se velika dječica igrali sa svojim veeelikim igrackama u blatu pripremajuci se za nedjeljni nastup; opet igranja u blatu
Sta vidimo na ovoj fotografiji? Jedno maalo zlocesto dijete koje je uspilo zatec Mirovu alfu sa kljucevima u bravi
Svasta mu pada napamet...
This is nas tata patrole, on je nekad ljut, nekad veseo, sad je vjerojatno ljut, jbga triba iskopat filter sa dna kesice
A ovo je nas Marin, on pise poruku, i smjeska se; a zasto se mladi decko smjeska dok pise poruku?
Marineeeee
Sta vidimo na ovoj fotografiji? Palmu? E? Vidimo palmu. Dobro. Iiiii? sta jos vidimo? Kucicu, jel tako? A sta je na kucici? E pa na kucici je nas plakat zbog kojeg sam ja taj dan potrosio 35 minuta setajuci ko debil naokolo trazeci knjizaru sa brokvicama
, da bi ih na kraju donio i posto je kucica visoka, nisam moga zabit one gornje
Hvala Marine
A ovde vidimo naseg ZoranaR; vozaca Forda. Sa tim smo sve objasnili. Usto je jos i stanovnik kvarta Brda, to jos svasta objasnjava
. Ali volimo ga mi i takvog, jbga, nas je, pa kakav je takav je
Malo sam ga upila na ovoj fotografiji, mislim da je vika nesto u stilu: "Daaaj molin te makni se vise!"
"... jer ti, i jaaaaaa, dva smo svijeta razlicita...."
A ovo; e ovo je Čov'k, a kako i nece bit kad mu je Miško bio kum, i naravno, naucio ga svemu najbitnijem u zivotu; pit, palit gume, dernjat se, pričat ko kralj, as, lav, car
ma napravio gospodina čov'ka od njega
V6!?
daj nemoj jebat!?
E sad; ovde vidimo velike dečke sa velikm igrackama koji su se malo preracunali; "Aj iskopaj malo dublje. Aj jos malo. Aj sad par kubika vode" I onda je dzip osta unutra
Ovde prilagodavaju teren da se moze izaci iz rupe
Pogled na Stobrec, divota
Idemo sad svi: "I plovi, plovi, plovi mala bar.. dzip!
I pristaje na obalu
Kasnije dogadanje nemam na fotografijama, ali sastoji se od slucajnih susreta, dogovora i razgovora o sutrasnjem danu do dugo u noc....
I evo ga, dosa je i taj dan: Subota-dan prvi
Kako i inace pocinju susreti, poceo je i nas, dolascima
I parkingom
Kazu da osmijeh govori tisucu rijeci, ovi se sigurno smiju zbog pizdarija
Idemo sad svi: " Ostala si uuuuuuuvijek istaaaa" Mate Miso Kovac style
Na ovoj fotografiji vidimo uređaj za razbijanje bubreznog kamenca i brijanje glava mravima
Pa malo ekipe....
...i jos ekipe...
Prva vespa koja nas je posjetila to jutro...
I naš Miha-ha, ljubitelj nekakvih "vrancuskih" auta, žabe na tri noge i kisobrana na kotacima
The Kancelarija
Momci u crno su vidili nesto, i nista im nije jasno
Neki veliki, jaki ljudi
Ali dobrice u duši
Opet malo domace ekipe i gostiju iz udaljenih krajeva
U prvom planu jedan poznati splitski Opel sa dugogodisnjom poviješću...
E sad; posto sam bio zaduzen za prijevoz mjeriteljske sluzbe i popratnog materijala, nastavak slijedi odavde. Jedno lipo malo misto par kilometara iznad Omiša i proširenje na koje ce ubrzo stici jureća ekipa na chek-jist-pit point
Nastavak slijedi. Kad? Nemam pojma, kad uvatim volje, i vrimena, sutra, mozda prekosutra, ovo odabirem, razabirem, smanjivam, uploadam, pisem, komentiram, vec cetiri sata. Dosta mi je za danas
Vidimo se u sljedecoj epizodi...