Evo malo updateova:
Prilikom povratka iz Slavonskog broda nakon vožnje od jedno sat vremena, po meni i suvozaču je odjednom krenula kapati neka hrđava voda... Ja sam bio uvjeren da se radi o vodi koja se od stajanja negdje zavukla i sad je od vjetra ili nečega, pocela izlaziti... Krov je bio u dosta lošem stanju, tako da sam ga na savjet limara prebrusio, premazao pretvaracem hrdje i onda slojem epoxi temeljnog premaza, dvokomponentnog... Za spojeve limenih panela sam stavio novi sloj diht mase, sada čekam ponovo par sunčanih dana za redom da idem s još jednim slojem epoxija... Bilo mi je bitno da barem to privremeno saniram prije zime jer još ne znam točno kada i kako će se cijeli bus rješavati limarijski...

Stigao je i probni uzorak custom made tkanine iz GB, tako da sam skinuo par siceva, odnio ih tapetaru, i kad smo sve premjerili dao je zeleno svjetlo tako da sam platio avans za tkaninu, i trebala bi biti poslana tamo negdje sredinom 11. mj...

Nakon toga sam krenuo sa rastavljanjem interijera, počevši od plafona, i shvatio da ona hrđava voda uopće nije od vode koja se skuplja negdje s krova, nego ustajali antifriz koji curi kada motor postigne temperaturu i nabije tlak u cijevi za grijanje... Dvije mesingane cijevi idu preko stropa i jedna je pukla poprečno, tako da to će biti veselo za sanirati... Privremeno je stavljena gumena cijev preko sa dvije šelne, ali to nije dugoročno rješenje...

I kao šećer na kraju, jučer sam stavio konačno nove akumulatore, uzeo sam neke Schneider (bili su dosta povoljniji od bilo kojih drugih, nadam se da neće biti koliko para toliko muzike iskreno) i krenuo u đir, i malo pred Zagrebačkom cestom ne želi mi ubaciti u brzinu... Kvačilo ne reagira... Ništa, malo istraživanja, i shvatim da je puklo hidraulično gumeno crijevo, pokušao sam ga pokrpati na isti način kao i ono gore od antifiza međutim tlakovi su ovdje ipak "mrvicu" veći, tako da nisam uspio, i morao sam ga odšlepati nazad na parking... Sad treba smisliti kako to zamijeniti i onda nastavak dalje... Prvi kvar je bio očekivan, sreća pa nije bio predaleko od baze hahah

Do slušanja!