juuup. 4x4. cak sam slao trim tag i potvrdjeno je. skandinavsko trziste imalo je xr4i sa 4x4 mk1 ,al u obliku obicne trovrate limuzine (zbog galvanizacije). zbog toga je bila moguca doplata split windowa, al je kostala trecinu sierre obicne. takodjer,oprema je zanimljiva (elektricni retrovizori , elektricni zadnji bunker, centralna konzola, grijanje sjedala , sunroof, dodatni ventilator + na motoru ventilator i rucni prozori. centralno bi isto trebala imat, al jos se nisam usudio koristiti s time , jer me strah da ne sjebem si zadnju bravu koja je zastekana , pa dok to ne razradim , nem se igrao s time. ima dosta sitnica sjebanih , mislio sam da siber je los, na kraju ispalo da je poklopac kutije osiguraca nije bio na njemu, pa je malo voda prosla kapilarno do kabine, + smece po kutiji , plus sve korodiralo. al do sada, sve od struje sam uspio sloziti.
necu stavljat slike, vec videe, jer mi se oce bas da probam i taj format. ima psovanja, trese se, ko da sam snimao vesmasinom (mob je prestar itd itd itd).