Autor Tema: Jurin fiček  (Posjeta: 11553 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline d0mo

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 850, Tomos Automatic A3ML, VW Golf MK2
Odg: Jurin fiček
« Odgovori #15 : 16 Srpnja, 2023, 12:55:50 »
Sempre drito  :friends:

Offline juraj187

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: Zastava 750le, Tomos BT 74cc, MZ ETZ300
« Odgovori #16 : 16 Srpnja, 2023, 14:24:19 »
vidim da neki nisu skužili da ne kanim slagat originalnog fiću s par prerađenih sitnica nego auto po svom ukusu i guštu, za proširenja sam rekel otprilike, možda budu blatobrani širi od standarda za 5 a možda i za 15cm, namjena auta se možda promjeni s vremenom, možda neće biti za registraciju, ali bude po mom guštu i složen da ja budem sretan i zadovoljan s njim, a ne drugi.

The following users thanked this post: Števa 071, vu.k, d0mo

Offline Čuvitar

« Odgovori #17 : 17 Srpnja, 2023, 21:50:21 »
Ma samo radi ,guštaj u tome. Sve čime ne budeš zadovoljan možeš prepraviti. Ne žuri ti se nikud ovako i onako. Pomalo, vrag odni prišu. Samo slikaji i diži slike, bit će svakakvih komentara, ali iz svakoga od  njih ćeš moć nešto naučiti...ne ljuti se na njih nego samo dalje...💪
Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

The following users thanked this post: juraj187

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #18 : 25 Srpnja, 2023, 19:42:41 »

nabavljen navodno fiatov 127 motor 903 ;D

Offline Čuvitar

« Odgovori #19 : 25 Srpnja, 2023, 21:23:10 »
Zašto navodno? ili piše DMB ili Fiat...
Ili ništa🤣🤣🤣

The following users thanked this post: asconaextreme

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #20 : 25 Srpnja, 2023, 21:45:39 »
piše fiat, broj se poklapa s fiatom, navodno jer navodno :good:  :lol:

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #21 : 28 Srpnja, 2023, 13:45:34 »

motor upola ubačen, ali fala bogu sam išao gledat dal bude upalil jer jebe anlaser, malo oće malo neće ;D

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #22 : 11 Kolovoza, 2023, 20:53:28 »

uspio upalit nakon puno problema s anlaserom i strujom, na kraju sam iz dosade skinuo automat od bendiksa sa anlasera i ručno guro bendiks pri startu, također sam složio strujni krug iza za iskru jer jebe originalna struja.
motor ne zvuči najsretnije, nsdam se da je karb problem, repariral ga budem vjerojatno, novce na dupli weber još ne želim "bacat", također možda koji cilindar ne radi ;D
« Zadnja izmjena: 11 Kolovoza, 2023, 21:08:59 juraj187 »

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #23 : 22 Kolovoza, 2023, 09:26:09 »
još se ništa nije riješilo oko motora, nema žurbe zasad :pleasantry:

razmišljam kako bi mogao proširiti blatobrane a da prođem tehnički, naprijed nije problem jer se napre nebi niti širilo previše, iza sam ga mislil ubit baš.. ubiti pala mi je ideja da odrežem pola zadnjeg cijelog boka, i napravim istog od stakloplastike i s purpenom oblikujem kak želim prema felgi blatobran. onda bih mogal menjat original blatobran i moj na šrafe, mislim da bi s tim prošo tehnički bez beda, osim ako me kasnije štopaju i skuže da proširenja nisu u upisana u prometnu... pišem ovo da vidim ima li ko da je to već radil ili slično, očekujem 0 odgovora ali eto  :thmbup:
« Zadnja izmjena: 22 Kolovoza, 2023, 09:28:57 juraj187 »

Offline jeep frik

« Odgovori #24 : 22 Kolovoza, 2023, 14:39:56 »
Ima toga na guglu. :thmbup:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #25 : 22 Kolovoza, 2023, 15:42:11 »
Da mi je to vidjet, blatobrani na šarafe koji zahrđaju i lim oko njih i lim na spoju s plastikom gdje se svaki drek zadržava. Da, metne se guma na spoju koju nitko ne skuži ni na tehničkom ni u prometu  :scratch_one-s_head:
Imaš gotova proširenja koja se učvrste zakovicama pa ti probaj zamjenit šarafima  :meeting:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline jeep frik

« Odgovori #26 : 22 Kolovoza, 2023, 16:03:06 »
Da mi je to vidjet, blatobrani na šarafe koji zahrđaju i lim oko njih i lim na spoju s plastikom gdje se svaki drek zadržava. Da, metne se guma na spoju koju nitko ne skuži ni na tehničkom ni u prometu  :scratch_one-s_head:
Imaš gotova proširenja koja se učvrste zakovicama pa ti probaj zamjenit šarafima  :meeting:
Ode lim u p.m.  :lol:

Offline Čuvitar

« Odgovori #27 : 22 Kolovoza, 2023, 20:51:44 »
Nekako sve to što se stavi, pa onda skida za tehnički nije dugog vijeka, ne mislim kvalitativno - da se sve odradit dovoljno kvalitetno, nego poučen iskustvom mnogih, ili se to šta se skine za tehnički jednostavno prestane vraćat na auto jer shvatiš da se bez toga može (nekad bude i lipše i bolje), i izgubiš volju, ili se potrudiš pa atestiraš sve to. Ne znam tako mi se čini, možda griješim. Ja kako san Iša sve dalje u preradama trudija san se bit šta bliži originalu ili bar nekim priznatim replikama, tako da se auto ne razlikuje puno od originala a opet je skroz drugačiji...a ako ćeš ekstreme, onda te čeka puno truda i uglavnom minus na računu...tako to ide...

Offline juraj187

• Junior member
  • **
« Odgovori #28 : 22 Kolovoza, 2023, 21:23:59 »
Ima toga na guglu. :thmbup:

nisam mislio tako samo blatobran nego cijelu stranicu, na foru body kita koji se da kupit za ozbiljnije aute

ovako nešto sam mislio, napravit rupe i ubacit zakivne matice.. od abarta mi se ne sviđa zadnji blatobran a i nedam sigurno 200 eura za komadić plastike koji mi niti nije lijep.

sljedeći put se javljam dok napravim nešto konkretno što funkcionira, vidim da ovako dobijem više kritika nego konkretni savjet..

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #29 : 22 Kolovoza, 2023, 22:53:43 »
Dobio si konkretne savjete ali ti čitaš samo "kritike". Napravi onda po svome pa kako ispadne, nemože nitko ući u tvoju glavu. meni više znači kad mi netko navede mane nečeg nego tapšanje po ramenu ali svatko ima svoje. Možda da nacrtaš kako bi to trebalo izgledati, ako nisu rubnjaci ni Abarth napuhanci onda neznam što je.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.