Autor Tema: P: BMW E34 525i  (Posjeta: 421 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline citroen69

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
P: BMW E34 525i
« : 06 Listopada, 2023, 16:06:15 »
Pozdrav,prodajem auto koji je kupljen za projekt ali se prodaje zbog nedostatka vremena i prostora da se slozi do kraja,u auto ima jos uloga ali ima jako dobru bazu.

Potrudio sam se napisati sve opsirno o autu tako da sto bolje objasnim sve sta je radeno i sve sta triba napraviti tako da molim da lipo procitate oglas prije nego sto ista dalje pitate.

Sa auta se ni jedan dio ne prodaje posebno nego samo sve u kompletu ide.

Molim ozbiljne kupce da se jave pozivom ili porukom na broj 0996039375 jer nisam bas cesto na forumu.

E34 525i 07/1993
Automatska dvozonska klima, tempomat, asc(rijetko),prednji podizaci,crno nebo

Limarijski bez hrde,bojan 2015 ali ima opet koju ogrebotinu(meni prolazno bez da se boja cili),tribalo bi obojat haubu i prednji branik(ovaj na autu je puknut imam drugi u top stanju pripremljen za bojanje i lajsne i maglenke za njega) dajem ga uz auto, poklopac rezervara nemam.
Nigdi nisam primjetio da je bio udaran i sva stakla na njemu su original...

Unutrasnjost crno nebo radeno na novo,tabla bez pukotina,mali m tech 2 volan(rijetko), zadnji sic top,tribalo bi stavit nove prednje siceve i fali zadnja liva oplata(iza vozaca).

Motora kad je kupljena nije bilo i posto je 2.5 nemoguce nac kupljen 2.8 dupli vanos iz e39 sa 240tkm,slozeni nosaci,karter i sito sa m50 kako bi se moga ubacit,stavljena zf getriba i novi druk lezaj.Na motoru bi tribalo jos slozit hladenje,klimu(samo izlaz cijevi na kompresor od 2.8) i instalaciju spojit(imam i dajem kompletnu instalaciju od m50 kako bi se moglo lakse slozit),ulje i filter kupljeni za prominit.

Na trapovima sva 4 nova amortizera i kape,hr opruge obojane u sivo radi tehnickog,plocice naprid nazad nove (diskovi dobri,rucna dobra),naprid nova ramena i lajtunzi,nazad jos nisam stiga sve slozit...naprid distance od 1cm i duzi sarafi

Felge RH 16 cola s rubom 8 i 9 jota,imam sva 4 poklopca za njih,gume za bacit

Na autu je komplet originalan auspuh( sa svim loncima i katalizatorima) samo su ovi nastavci navareni.

Uz auto dajem jos original bmw blendu,hella spojler gepeka(bio je na njemu pa je gepek izbusen vec za njega),krovni spojler(nez koja je marka), jos jedne farove, zmigavce narancaste,nesto stopova,zadnju zavjesu,zadnje podizace na struju,i jos neke sitnice,kiler klime drugi jer je ovaj na njemu izudaran...

Papiri uredni

Cijena bi bila 4200e (prva zadnja i fiksna) toliko je mene izaslo sve ovo gori napisano...

« Zadnja izmjena: 06 Listopada, 2023, 16:08:28 citroen69 »