Pozdrav ekipa, nisam bas aktivan na forumu ali eto Asconica je registrirana

.
Prethodne probleme smo rjesili uz pomoć forumskih kolega.
Nemam puno slikica ali evo nesto sitno taman prije registracije:

Šta se radilo na njoj:
- promjenjna sva crijeva goriva što je rješilo problem gašenja, mali servis remen
-ubačen radio (opet nemam slike

)
- izbacio sam prethodno spomenuti regulator sile kočenja, nakon preslagivanja novih gumica itd itd
za mj dana opet ista situacija tako da sam odlučio poslušati forumskog kolegu i stvarno to je to
nema nikakvih problema više
-repariran fergazer ali tu ima jedan problem nakon reparacije sam primjetio da u setu brtva između leptira i samog fergazera ima rupu viška u odnosu na staru, jedna od dvije označene (plavo na slici)... Autic super radi s njom ali štelanje je jako čudno tj nema ga... sa zavrnutim vijkom za smjesu super radi u leru a dok se odvrđe autic se počne gusiti... vrećena stara brtva i normalno se ponaša... sad što se premostilo sa drugom rupicom iskreno ne mogu dokučiti...

- a šteanje... po nekom osjecaju... ler namješten na 850-900 potom smjesa zavrnuta do točke gdje se pocne gusiti te odvrnuta 1-2 kruga gdje radi lijepo... autic pali na zub hladan/topal na otvorenom putu pri konstantnom gasu oce trokirat, gradska voznja sve super...