Jednom prilikom , vracajuci se sa meeta oldija u Austriji ostadoh ja bez para za bengu i Becku sniclu a nisam ima nikakvijeh kartolina za para automate i sta cu sad sta da radim , ni mobitela tada ne imadoh... I vracajuci se ja Stajerskom u nekom selu ugledah seosku mehanu za prodaju rabljenih kola za volove i bez volova pa rekoh sebi, hajde druze da probamo srecu , mozda ce koj seljak Mantu skupo da mi plati...

I ni pet ni sest , doso Franz, Helmut i Kurt i htjedose da mi je otkupe , ali premalo para nudjahu, ali naidje i Mihael sa svojom Kaprilinom Fordaljkom i eto ti ga druze moj, oce on djoradu sa mnom, kola za kola i misljem si ja ocu ili necu, a i jopet samo mi pare trebahu, sta ce mi Fordaljka Kaprilina, da je prva serija sa vinildahom mozda bi i razmislija , ali nije , ova je iz 80/tih i tako nista od djorade a ja na rezervi produzjeh do Slavenskih zemalja , pa cim prodjoh Sentilj uspijeh nadjorat nesta para na obliznjoj spediciji na grani a koji imadu svoje kolege u Zagrebu pa smo se dogovorili.... I tako je prosla ta moja putesestvija sa malo para, drugi put sam ponija puno para da se ne ponovi ova greska.....