Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Galerija / Odg: Slika dana
« Zadnji post sigmafahrer Danas u 13:08:48 »
2
Youngtimer garaža / Odg: Fiat Tempra 1.6 ie
« Zadnji post hary Jučer u 18:32:07 »
Još malo super društva

3
Youngtimer oglasnik / Odg: P: Renault 18
« Zadnji post petak Jučer u 13:32:57 »
Kvasina oliti ocat i to obični alkoholni.
Topi kamenac. Nemoj strugati nego pusti da odradi svoje. Na večim naslagama sporo ide l, ali ide
4
Youngtimer oglasnik / Odg: P: Renault 18
« Zadnji post Mi16 Jučer u 12:54:29 »
Još malo slika sad kad je opran. Zna li netko čime skinuti ove naslage kamenca sa stakla i laka (da se ne ošteti lak)?

<br /> <br />
5
Kočnice / Odg: Stražnji kočioni cilindar
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE 12 Lipnja, 2026, 20:54:31  »
Federi su svi tu, jedino je polugica ručne iskočila iz ležišta https://digital-assets.tecalliance.services/images/400/4114bd1dcc3f12df2eee3964c5b03e51b0ebcc63.jpg
To je ovo na Chaosovoj slici gore desno. Bila je ispod osovinice sa zupčanikom. Sad sam bubanj normalno vratio, još malo zapinje na jednom mjestu kao da nije centrirano ali to će se valjda samo rješiti  ;D Stavili su bubanj na jedan vijak  :shootme:
7
Motor / Odg: Identifikacija usisne- ispušne grane
« Zadnji post d0mo 12 Lipnja, 2026, 19:01:23  »
kako kad nisu na istoj strani usis i ispuh na coletu
8
« Zadnji post OVERDOSEDSPEEDJUNKIE 12 Lipnja, 2026, 09:42:41  »
Je, odzračivao sam ga i iscurilo je, ono, 0,2 dcl pa sam nazad zatego. Mislim da je samoštelajući sistem i sa desnim krajem nisam imao problema. Znači koči uredno od kad je cilindar promjenjen, išao na tehnički. Kupit ću taj set federa pa skinut bubanj i probat vidjet dal je to problem ili je neki drek riknuo, možda one polugice za ručnu ne vraćaju.
9
« Zadnji post Amigaboy 12 Lipnja, 2026, 07:52:21  »
i bez opruga pakne ne bi trebale se forsat van na bubanj. provjeri jel imas gumena crijeva odvojeno za lijevi i desni kraj. i onda provjeri kad ozracivac od cilindra odvines jel curi uka ulje van. ako ne, to je 99 posto znak da je kolapsalo gumeno crijevo i kad se stisne kocnica, sav pritisak ostane u cilindru i ne vrati se nazad u posudu kad se pedala pusti.
a moguce da je i krivo nastelan mehanizam za samostelanje.
10
« Zadnji post chaos 11 Lipnja, 2026, 23:04:43  »
Neman pojma ko te je uputija i nagovorija da minjaš cilindar bez skidanja pakni (definitivno neki lule).
Mislin se bar na Renaultu to nije neki problem (cirka 3 minute za skinuti, a isto toliko i za vratiti)

Str: [1] 2 3 ... 10