Autor Tema: Škoda Favorit 1.3 LX  (Posjeta: 31168 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Maverick

Odg: Škoda Favorit 1.3 LX
« Odgovori #150 : 16 Studenoga, 2024, 19:10:44 »
Gazimo i dalje idućih 12 mjeseci. Tehnički bez greške, jedina primjedba je bila na vrelište temperature kočionog ulja, što mi je čudno jer sam ga mijenjao pred godinu dana. Al ok budem opet.

I još jedna sretna vijest, SilverLine kojeg je kolega spomenuo će dobiti novi dom, kako se čini, u Rijeci i završiti ponovno na cesti. :)

Offline hary

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P206, Fiat Tempra
« Odgovori #151 : 16 Studenoga, 2024, 21:27:39 »
Bravo, drago mi to cuti, posto znam za taj auto otkad je kupljen bio,jedna silverica opet na cesti
Slikano travanj 2019.
« Zadnja izmjena: 16 Studenoga, 2024, 21:43:42 hary »
Life is too short to drive boring cars

Offline Maverick

« Odgovori #152 : 10 Kolovoza, 2025, 21:33:56 »
Peremo deremo dalje bez greške. Zauzetost malim blizancima mi još uvijek ne dozvoljava da odem na neke susrete ili šarafim, ali zato skupljam nešto ideja i dijelova kada dođe za to vrijeme.

Auto je više manje svaki dan na cesti. Osim kuhanja po vrućinama, gušt je ogroman.

Pa kad smo kod toga, da li je netko imao iskustva sa univerzalnim A/C kitovima. Postoje dvije vrste, jedna koja radi preko kompresora pogonjenog motorom, a druge imaju kompresor na 12v/24v. Kao npr: https://www.carbuilder.com/products/compact-air-conditioning-kit?_pos=2&_fid=a47986591&_ss=c

Ima li netko iskustva s time, zna li nekoga tko je nešto slično ugrađivao?

Igra bi koštala otprilike 600 eura, što je priličan novac, ali zanemariv ako bi funkcionalnost bila dovoljna da je temperatura samo za koji stupanj niža pa da je udobnije voziti se u Favoritu.

Offline studentt

« Odgovori #153 : 16 Kolovoza, 2025, 12:14:01 »
To i mene zanima, da li ima netko iskustva sa ugradjuvanjem klime... U auto bez klime

Offline chaos

« Odgovori #154 : 16 Kolovoza, 2025, 13:32:58 »
i mene, i mene... isto to zanima, pogotovo oni sistemi što se meću na Folciku, one tube sa sastrane.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Maverick

« Odgovori #156 : 14 Rujna, 2025, 16:05:31 »
Po pitanju klime - pecat ćemo neku Feliciju 1.3 s klimom. Kako je to napravio i jedan kolega. Ako baš ne bude je nigdje na vidiku upustit ću se u ove kemije sa amazona solo pa - kud puklo da puklo.

Jučer sam sa Favoritom prisustvovao Oldtimer susretu u Velikoj Gorici. Prvi susret sa vlastitim autom u izlogu. Kolega iz Rijeke i ja smo se lijepo uklopili u "balkansku" liniju poredanih auta na susretu. Imam hrpetinu slika, ali ovjekovječit ću za uspomenu samo sa Favcem. Susret mi je bio odličan.

The following users thanked this post: chaos

Offline straight

« Odgovori #157 : 23 Rujna, 2025, 17:22:09 »
E, vidio sam Škode na susretu...Bombončići. I ja sam član tog kluba, bio sam sa Sierrom.

Offline Maverick

« Odgovori #158 : 23 Rujna, 2025, 21:15:07 »
E, vidio sam Škode na susretu...Bombončići. I ja sam član tog kluba, bio sam sa Sierrom.

Hvala! Vidimo se, svakako, opet!

Offline jeep frik

« Odgovori #159 : 23 Rujna, 2025, 21:22:41 »
Bio sam parkiran odmah do bijele Škode, nisam ni znao da je kolega s foruma. Drugi puta onda jbg. :hi:
Frajer je bijelu glancao bolje nego neki vlasnici puno skupljih pila. :thmbup:

Offline Maverick

« Odgovori #160 : 27 Rujna, 2025, 19:04:05 »
Je. Kolega je dosta pedantan. Mučile su ga jako mušice koje su se razletile na maski dok je vozio iz Rijeke :D