Autor Tema: Idu li ove alu felge na Yuga?  (Posjeta: 9516 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online jeep frik

Odg: Idu li ove alu felge na Yuga?
« Odgovori #15 : 10 Lipnja, 2025, 09:41:35 »
Nađe se u dobrom stanju da mogu odmah na auto! Treba pratiti oglase itd. :thmbup:

Offline studentt

« Odgovori #16 : 10 Lipnja, 2025, 11:11:26 »
Znam,ali to su sve stare felge i većinom loše stanje toliko da moraš imati zračnicu iznutra, ili platiti  ravnanje,pjeskarenje i farbanje i opet nema garancije da bude ok.

Upravo to, vise se isplati uzeti nove i mirna

Online jeep frik

« Odgovori #17 : 10 Lipnja, 2025, 12:17:42 »
Ne isplati jer su bitno lošije kvalitete, bolje, ali skuplje ima kod Stoleta. :good:
Osim toga u modu se vraćaju čelične proširene, uže, šire tipa Cmr i slično. Kao što rekoh ima felgi, npr.Chromodore od Lancie(prodao sam ih pred godinu i više). Felge doslovno neuništive, taman 5 J sa odgovarajućim et-om. (Otišle za Fiat pandu).
« Zadnja izmjena: 10 Lipnja, 2025, 12:25:31 jeep frik »

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #18 : 10 Lipnja, 2025, 12:34:22 »
Znam,ali to su sve stare felge i većinom loše stanje toliko da moraš imati zračnicu iznutra, ili platiti  ravnanje,pjeskarenje i farbanje i opet nema garancije da bude ok.
Netočno, uzmeš felge poznate marke i priznate kvalitete. Ukoliko ti Energoinvestove originalne tzv. Koralke (koje su možda i najkvalitetniji dio na Yugu) nisu napete, onda neke iz Fiat/Alfa/Lancia programa. Samo nemoj Alassio jer korodiraju jače od Zastavinih vozila ni Dolničar jer se pigaju kao perec. Nađeš uredne felge i odneseš vulkanizeru na provjeru.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #19 : 10 Lipnja, 2025, 12:35:17 »
Upravo to, vise se isplati uzeti nove i mirna
Imaš i novih felgi koje ni Bog nemože izbalansirati jer su drek.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.