Autor Tema: Akumulator  (Posjeta: 863 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Akumulator
« : 15 Siječnja, 2026, 09:43:19 »
Vjerujem da je gotov ali da potvrdim,  ;D Znači dopinjen, upalio auto koji je dugo stajao bez ikakvih problema, vozio par kilometar, parkirao, stajao par tjedana, akumulator se ispraznio, napunjen pa stajao koji tjedan- 10 dana, namontiran i spojen, kad sam stavljao plus klemu zaiskrilo, 0 života, nema ni tinjanja. ponovo punjen ali nije došao do 4 crte, samo do tri, odstajao preko 1 dan, isproban da ima struje (na onu probnu lampicu), kod spajanja opet zaiskri na plus klemi i ništa, opet lampica ful svjetli, pali se svjetlo gepeka, kod paljenja žmigavaca jedva se vidi kontrolna lampica, kod davanja kontakta ništa. Znači li da je akumulator negdje u "šlusu" i da se mogu slikat? Čudno mi je da ne daje ništa na kontaktu a ipak pali osvjetljenje.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline MantaFan

Odg: Akumulator
« Odgovori #1 : 15 Siječnja, 2026, 12:24:47 »
Tester i ispitaš ga, bilo koja trgovina autodijelova ga ima radi sebe, pa zamoliš da ti ga istestiraju.

Ako ti nije daleko u Karlovac, donesi pa ću ti ja istestirat  ;D
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

The following users thanked this post: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Offline hgc

• Senior member
  • Spol: Muški
    • http://www.svjetlosnibombon.hr
  • Vozilo:: R5GTT phII
Odg: Akumulator
« Odgovori #2 : 22 Siječnja, 2026, 14:42:52 »
bojim se da je aku dao svoje...

IC ima dobre cijene za aku(uz rabat naravno)... ja baš neki dan uzimao jedan od 60ah i jedan od 100ah i bila je najbolja cijena kod njih...

Deejay usluge, iznajmljivanje razglasa do cca 200 ljudi, rasvjeta(eventi,svadbe...), stage INFO: 098/817-924 ili PM

The following users thanked this post: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE