Autor Tema: IGRA: pogodi auto.  (Posjeta: 619119 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline jeep frik

Odg: IGRA: pogodi auto.
« Odgovori #3765 : 27 Srpnja, 2023, 22:53:52 »
Horch?

Offline gvija

« Odgovori #3766 : 28 Srpnja, 2023, 08:22:12 »
maybach?
neprilagodjen

Offline sigmafahrer

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #3767 : 28 Srpnja, 2023, 10:52:35 »
I ja sam pomislio i na Horcha i na Maybacha, ali ne nalazim baš takve. Možda prerada nekog karoseriste na njihovoj platformi. Krntija pa dva dana je kao dvije godine  :dntknw:

Offline krntija

« Odgovori #3768 : 28 Srpnja, 2023, 17:27:25 »
 Maybach je, malo raritetniji od Horcha ali tu su negde!! U nas je bilo podosta Horchova 30/tih godina ali nisam nasao dokaza da je itko imao Maybach sto ne znaci da netko nije imao ali ja nisam naisao na fotku ili neki podatak, cak ni na reklamu u publikacijama!!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

The following users thanked this post: sigmafahrer

Offline sigmafahrer

• Antique Member
« Odgovori #3769 : 28 Srpnja, 2023, 18:52:44 »
Koji bi to bio? SW 38? U čemu je stvar sa tim poklopcima zadnjih blatobrana? I oni su me zbunili

Offline krntija

« Odgovori #3770 : 28 Srpnja, 2023, 20:04:53 »
  Ja prepoznam Maybache na kilometre , posebno ove zadnje prije rata! A poklopci su tu zbog karoserista koji je radio karoseriju, sve je to bilo po narudjbama , mozda i nema drugog takvog pa i ne mozes nac na netu slicnog!! SW 38 ili Zeppelin, nejdem duboko u trazenje, ak te zanima, trazi,  ima materijala po netu,,, :smajlold:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline sigmafahrer

• Antique Member
« Odgovori #3771 : 30 Srpnja, 2023, 14:46:11 »
Slab sam sa tim prijeratnim autima. Malo sam tražio i lako je moguće kao što si napisao da je ovo jedini preostali a možda i jedini napravljeni ovakav Maybach. Radi se o Maybachu SW 38 Spohn Cabriolet iz 1939. Kako je Maybachu iz Friedrichshafena najbliži karoserista bio Hermann Spohn iz Ravensburga (20 km udaljenosti) ne čudi da su surađivali. Vidim da je gotovo svaki Maybachov model imao i Spohn verziju. Ovaj kojeg je kolega slikao je čak u mom gradu, u Esslingenu ali nikad ga nisam vidio. Jedine slike koje mogu naći su upravo tog auta iz Esslingena pa se radi o rijetkosti a možda i unikatu.

Evo jedne starije slike :

Jedna iz vremena starih njemačkih tablica (iz 70ih ili 80ih godina), ovdje se vidi da je krov mijenjan i svijetlije je boje

Slike novijeg datuma sa oldtimer susreta u dvorištu dvorca Ludwigsburg. Krov je opet crni kao prvi originalni a uspio je dobiti i novu H tablicu sa starim oznakama

Offline jeep frik

« Odgovori #3772 : 30 Srpnja, 2023, 14:55:10 »
Nisi jedini, tko bi znao te prijeratne aute! :thmbup:

Offline chaos

« Odgovori #3773 : 08 Srpnja, 2025, 16:52:28 »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3774 : 08 Srpnja, 2025, 20:56:29 »
Alfa  :lol:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.