0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Meni je ostalo u sjećanju da tada Cabrio iz nekog razloga nije mogao dobiti homologaciju za hrvatsko tržište, tako da je vrlo vjerojatno da je taj crveni iz spota vraćen natrag proizvođaču odnosno nije ni prodan kod nas.
Nesto kopam po mojim fotkama i otkrijem ovu vrlo zanimljivu i raritetnu fotku za ovu temu! Negdje sam citao da su samo stavljali nase gume i benzin u rezervoar i to je bila kao montaza domaceg 132!! Evo dokaza da bas nije tako!! Ispred Objekta Zastave auto Zagreb, na starom auto-putu, pun parking obojanih karoserija spremnih za montazu domaceg Zagrebackog Fiata Zastave 132!! Zelene, plave, crvene , bijele, za svaki ukus, rekli bismo!! Ja uzimam onu zelenu!! Slikano sedamdesetih godina.
Taj servis i zastupstvo Zastave u HR je privatna inicijativa, nema nikakve veze sa unistenom Zastava-Auto konglomeracijom na Hajnclovoj/ Auto-putu!! Jednom prilikom sam uzeo na probu Tempo Ciao i provozao par krugova sa gazdom na suvozackom sjedalu!! !!
samo servis je bio tamo al prodajni salon je bio nova cesta al to tek 1999 al po navodima iz nekoh izvora govori se da je bio od 91 u ozaljskoj koncareva bivsa
Tesko da je bio 91, tek su poceli sramezljivo krajem 90-tih , nije bilo doba za Zastave tada! [/quot zuti cabrio je kupljen u magnetu 1991 godine kaze njrgov prvi vlasnik koji je meni dao te tvrdnje i da je u salonu bio crveni kabrio sa slike makar kod njega ima ja jako puno nejsnoca 1. Retrovizori su HTd novi tip a 91 Cabrio je imao plavo staklo vitaloni retrovizore 2.ima ratkape a 91 su svi imali koralke Felge3. Fotka je uzeta iz spota pjesme zabranjeno pušenje Yugo 45 koja je Nastala 1999 god Prvi Yugo tempo je uvezen u hrv 1999 god znaci podudarno e sad sto uopce znas o zastavi u koncaervoj mozda cak tratinska danasnja aako je fiat zastava karic bio u sarengradskoj tamo dan danas postoji servis a salon se prebacio kod samoborcek u andrije zaje na pocetku gdje su se prodavali silni stojadini skale 55 i yugo koral 55 iz 91 godine
Nemaš baš silne Zastave iz 91., bilo je par EFI-a iz 92. pa onda tek 1999. Tempo i Tempo Ciao, pa kasnije tempo CL ako se ne varam i na kraju Tempo IN kojih relativno malo ima