Autor Tema: Zastava auto servis Zagreb  (Posjeta: 8780 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tempo gti

Odg: Zastava auto servis Zagreb
« Odgovori #30 : 27 Siječnja, 2022, 12:09:55 »
Meni je ostalo u sjećanju da tada Cabrio iz nekog razloga nije mogao dobiti homologaciju za hrvatsko tržište, tako da je vrlo vjerojatno da je taj crveni iz spota vraćen natrag proizvođaču odnosno nije ni prodan kod nas.

Da istina je too nije mogo dobit homologaciju iz razloga sto su se sva svjetla odostraga dizala skupa s gepekom pa je to izazivalo opasnost u slučaju da ostanes u kvaru na autocesti makar apsurd je da je proso homologaciju u Americi gdje je sve postroženo al dobro očito se s godinama mijenjaju pravila tako da mi taj pojam nije stran
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline Sin

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Yugo Cabrio
« Odgovori #31 : 07 Veljače, 2022, 18:34:24 »
Nesto kopam po mojim fotkama i otkrijem ovu vrlo zanimljivu i raritetnu fotku za ovu temu! Negdje sam citao da su samo stavljali nase gume i benzin u rezervoar i to je bila kao montaza domaceg 132!! Evo dokaza da bas nije tako!! Ispred Objekta Zastave auto Zagreb,  na starom auto-putu, pun parking obojanih karoserija spremnih za montazu domaceg Zagrebackog Fiata Zastave 132!! Zelene, plave, crvene , bijele, za svaki ukus, rekli bismo!! Ja uzimam onu zelenu!! :biggrin:  Slikano sedamdesetih godina.

Hvala za fotografiju, puno je pomogla. Poslao sam Vam poruku. Pozdrav

Offline tempo gti

« Odgovori #32 : 10 Veljače, 2022, 20:38:02 »
Taj servis i zastupstvo Zastave u HR je privatna inicijativa, nema nikakve veze sa unistenom Zastava-Auto konglomeracijom na Hajnclovoj/ Auto-putu!! Jednom prilikom sam uzeo na probu Tempo Ciao i provozao par krugova sa gazdom na suvozackom sjedalu!! !!

danas sam dobio inf da je firma magnet radi od 91 gdine u hrv i da je bila smjestena u koncarevoj danasnja ozaljska i da je fiat zastava servis karic  bio u sarengradskoj a dns je u andrije zaje sto znas o tome

[/URL]

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #33 : 10 Veljače, 2022, 21:51:25 »
Magnet je bio u Vitezićevoj ili Vitezovićevoj
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline tempo gti

« Odgovori #34 : 10 Veljače, 2022, 22:00:19 »
samo servis je bio tamo al prodajni salon je bio nova cesta al to tek 1999 al po navodima iz nekoh izvora govori se da je bio od 91 u ozaljskoj koncareva bivsa

[/URL]

Offline werdas

« Odgovori #35 : 10 Veljače, 2022, 22:28:29 »
Ugao Ozaljske i Nove ceste tam je bio prodajni salon (kockarnjca danas) a servis Viteziceva.

Offline krntija

« Odgovori #36 : 10 Veljače, 2022, 22:37:46 »
samo servis je bio tamo al prodajni salon je bio nova cesta al to tek 1999 al po navodima iz nekoh izvora govori se da je bio od 91 u ozaljskoj koncareva bivsa
Tesko da je bio 91, tek su poceli sramezljivo krajem 90-tih , nije bilo doba za Zastave tada! ;D
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

The following users thanked this post: tempo gti

Offline tempo gti

« Odgovori #37 : 10 Veljače, 2022, 22:49:16 »
Tesko da je bio 91, tek su poceli sramezljivo krajem 90-tih , nije bilo doba za Zastave tada! ;D
[/quot
 zuti cabrio je kupljen u magnetu 1991 godine kaze njrgov prvi vlasnik koji je meni dao te tvrdnje i da je u salonu bio crveni kabrio sa slike makar kod njega ima ja jako puno nejsnoca
1. Retrovizori su HTd novi tip a 91 Cabrio je imao plavo staklo  vitaloni retrovizore
2.ima ratkape a 91 su svi imali koralke Felge
3. Fotka je uzeta iz spota pjesme zabranjeno pušenje Yugo 45 koja je Nastala 1999 god
Prvi Yugo tempo je uvezen u hrv 1999 god znaci podudarno

e sad sto uopce znas o zastavi u koncaervoj mozda cak tratinska danasnja aako je fiat zastava karic bio u sarengradskoj tamo dan danas postoji servis a salon se prebacio kod samoborcek u andrije zaje na pocetku
gdje su se prodavali silni stojadini skale 55 i yugo koral 55 iz 91 godine
« Zadnja izmjena: 10 Veljače, 2022, 22:51:30 tempo gti »

[/URL]

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #38 : 10 Veljače, 2022, 23:00:58 »
Nemaš baš silne Zastave iz 91., bilo je par EFI-a iz 92. pa onda tek 1999. Tempo i Tempo Ciao, pa kasnije tempo CL ako se ne varam i na kraju Tempo IN kojih relativno malo ima
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline krntija

« Odgovori #39 : 10 Veljače, 2022, 23:01:43 »
Nisam nesto pratio Zastave tada, bilo mi je to sve novo i nezanimljivo. Kad je nestao centar Zastava na auto-putu, do pojave Magneta u Vitezicevoj , ne znam nista! Jedino su mi Fice od Zastave tada bile zanimljive, Stojadini a tek Jugici , nula bodova! :biggrin:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline tempo gti

« Odgovori #40 : 10 Veljače, 2022, 23:09:55 »
 Ja imam tog tempa in  :biggrin: ovo je slika ispred salona al 1999 godine

To je taj salon sto kaže werdas nova cesta :)
krntija
a gdje si vozio ti tempo ciao za probu u vitezicevoj zar nije tam bil sam servis
« Zadnja izmjena: 10 Veljače, 2022, 23:12:47 tempo gti »

[/URL]

Offline krntija

« Odgovori #41 : 10 Veljače, 2022, 23:37:56 »
Vozio u Vitezicevoj, nije bio salon , samo servis i kancelarija ali su ga imali tamo za probu, oko 2000-te je bilo , ne znam vise koja godina tocno!

Offline tempo gti

« Odgovori #42 : 10 Veljače, 2022, 23:49:08 »
Nemaš baš silne Zastave iz 91., bilo je par EFI-a iz 92. pa onda tek 1999. Tempo i Tempo Ciao, pa kasnije tempo CL ako se ne varam i na kraju Tempo IN kojih relativno malo ima

i florida in se isto uvozila 2000 ih godina nju si zaboravio  a Magnet koji je bio generalni zastupnik Zastave za HR zatvorio je prodaju i servis negdje tijekom lipnja 2003.

[/URL]

Online ljuti

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: apn4 i fico
« Odgovori #43 : 11 Veljače, 2022, 07:08:39 »
floride sam vidio dva komada,jedan uzivo i vozio je neki stari cikica,a jedna florida je bila na oglasu tamo negdje slavonija

Offline werdas

« Odgovori #44 : 11 Veljače, 2022, 07:13:19 »
Floridu je kolega iz ex firme vozio al to je bila predratna kupnja...nakon 90-e je zamrla trgovina s srb.