Autor Tema: Zastava auto servis Zagreb  (Posjeta: 8782 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tempo gti

Odg: Zastava auto servis Zagreb
« Odgovori #45 : 11 Veljače, 2022, 07:27:53 »
Floridu je kolega iz ex firme vozio al to je bila predratna kupnja...nakon 90-e je zamrla trgovina s srb.

Florida in iz 2002 godine je putem magneta uvezena u hr i mogla se kupiti ja osobno znam za  2 komada da su prodana
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline werdas

« Odgovori #46 : 11 Veljače, 2022, 08:20:49 »
Florida in iz 2002 godine je putem magneta uvezena u hr i mogla se kupiti ja osobno znam za  2 komada da su prodana
Pricam o 96 daleko je to do 00...
Kasnije neznam jel bilo florida u prodaji...
Znam da smo gledali taj salon kad se opet pojavio yugo pa se cudili promjenama na autu. :)

I frend je nekim cudnim vezama kupio yugo 65 efi u tim godinama...navodno su iz srb izvezli u d pa je neko kupio i preprodao efija u hr. Mislim da mu je zubcasti remen bio problem za nabavit tak nekaj...

Offline tempo gti

« Odgovori #47 : 11 Veljače, 2022, 08:28:33 »
Pricam o 96 daleko je to do 00...
Kasnije neznam jel bilo florida u prodaji...
Znam da smo gledali taj salon kad se opet pojavio yugo pa se cudili promjenama na autu. :)

I frend je nekim cudnim vezama kupio yugo 65 efi u tim godinama...navodno su iz srb izvezli u d pa je neko kupio i preprodao efija u hr. Mislim da mu je zubcasti remen bio problem za nabavit tak nekaj...
[/quote

koje boje je bio taj 65 efi mozda tamno plavi godinama je bio parkiran na srednjacima sad je negdje u sesvetama ako govorimo o istome naravno

[/URL]

Offline werdas

« Odgovori #48 : 11 Veljače, 2022, 08:50:23 »
Ovaj je bio crveni i vozio se po Dugom selu...di i kad je prodan neznam.

Offline tempo gti

« Odgovori #49 : 19 Veljače, 2022, 14:40:00 »
Nisam nesto pratio Zastave tada, bilo mi je to sve novo i nezanimljivo. Kad je nestao centar Zastava na auto-putu, do pojave Magneta u Vitezicevoj , ne znam nista! Jedino su mi Fice od Zastave tada bile zanimljive, Stojadini a tek Jugici , nula bodova! :biggrin:

imas li koju sliku iz tog doba mozda kojim slucajem

[/URL]