Autor Tema: Triumph Adventurer 900  (Posjeta: 5962 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline spitfire MK1

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: triumph spitfire MK1, tomos automatic A3ML
Triumph Adventurer 900
« : 30 Srpnja, 2023, 23:06:02 »
Evo konačno sam ulovio motor koji već jedno vrijeme tražim po prihvatljivoj cijeni. Kupio sam Triumph Adventurer 900 T309RT, 1996 godište, 16359 km. Motor sam dovezao iz Njemačke. Sutra idem rješavati papire. Moram se jako zahvaliti kolegi Sigmafahreru što mi je išao pogledati motor prije kupnje i komunicirao sa prodavateljom. Žao mi je što nismo uspjeli popiti koju zajedno, ali ima vremena!
Motor je došao sa kratkim sicom, ali ima i dugi za dvije osobe. Bio je namontiran i vizir koji sam skinuo kad sam došao doma. Boja bezprijekorna, bez ijedne ogrebotine, krom isto odličan. Dobio sam i bočne torbe kao i torbu za rezervoar. U torbama su još nove svjećice i neke sitnice. Evo par sličica prvo sa vizirom, a onda sve ostale bez vizira.

<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

The following users thanked this post: sigmafahrer, alfa fun

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: Triumph Adventurer 900
« Odgovori #1 : 31 Srpnja, 2023, 08:34:11 »
 :good:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline lignja

• Antique Member
    • http://www.vespaclubcroatia.com
  • Vozilo:: VW 1300 ('67). Vespa; SS 180, PX200.
« Odgovori #2 : 31 Srpnja, 2023, 08:59:03 »
Cestitke na prinovi  :thmbup:
www.vespaklubsplit.hr                    www.vespaclubcroatia.com

Online sigmafahrer

• Antique Member
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #3 : 11 Kolovoza, 2023, 14:03:18 »
Ja sam gledao u tamnoj garaži pa nisam mogao steći pravi dojam. Ali sad vidim, odlično izgleda :perfeto: I ljepši mi je ovako bez vizira. Neka te dobro i dugo služi  :thmbup: :drinks:

Offline spitfire MK1

• Antique Member
« Odgovori #4 : 12 Kolovoza, 2023, 09:18:57 »
Hvala ti Sigma još jedamput. Kad sam došao doma, nakon detaljnog pregleda, vidio sam da ne radi štop svjetlo i pozicija. Nije žarulja, nije osigurač ... dalje ne znam. Čim upališ poziciju - gori osigurač. Ali sam našao dečke koji znaju i koji su riješili problem. Ništa strašno, neka tvrnička mast na jednom konektoru, oslabljen spoj kod svjetla i promijenjen mikro prekidač na ručici kočnice koji je slabije radio. Sve pomalo smeta i eto  problema.
Dobio potvrdu proizvođača, riješio homologaciju i zapeo na tehničkom... U potvrdi proizvođača, a i u "brifu" piše za zadnju gumu 160/80-r16, a na motoru 150/80-r16. Broj manja - ne može na tehnički!! Sad sam naručio točnu mjeru gume koja stiže slijedeći tjedan pa konačno na regu. Još uvijek mi izgleda super, a i dečki koji su ga vidjeli vele da je super. A kaj da vele kad sam ga već kupil!  ;D Inače, dečki u DKS moto koji su mi riješili struju, vele da kroz radionu godišnje prođe 600 motora i da takvog još nisu vidjeli. Baš sam ga zato i tražio...

Offline spitfire MK1

• Antique Member
« Odgovori #5 : 22 Listopada, 2023, 22:22:53 »
Prošlo je već neko vrijeme u vozikanju. Promijenio sam (snizio) volan i sad mi je ljepši.  ;D

The following users thanked this post: alfa fun