Autor Tema: Glazba u oldiu  (Posjeta: 2626 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dobi

Glazba u oldiu
« : 24 Studenoga, 2010, 19:46:49 »
Zanima me kako ste vi riješili pitanje glazbe u svojim autima?...ne želim ništa rezati,a jednostavno nema mjesta za stavit zvučnike....tako je meni u kadettu ali mislim da je slična situacija svima vama....jedino rješenje mi se čini stavit iza,kod šajbe,one male zvučne kutije koje sam znao vidjeti u starim autima...

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Glazba u oldiu
« Odgovori #1 : 24 Studenoga, 2010, 19:52:12 »
ja sam kod pripreme za lakiranje napravio na zadnjoj polici rupe za 13-ice, tu bubnem kvalitetne zvučnike i prekrijem sve sa akustički transparentnim platnom ;)
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline Dobi

Glazba u oldiu
« Odgovori #2 : 24 Studenoga, 2010, 20:07:24 »
ma da ali ja bi nešto,a da nemoram rezat...imam od bose-a,od kućnog sistema male zvučne kutije pa sam to mislio staviti...izgledati će starinski,a zvuk je i više nego dobar...

Offline lancia fulvia

• Junior member
  • **
Glazba u oldiu
« Odgovori #3 : 25 Studenoga, 2010, 13:36:52 »
najbolje nabaviti one stare zvučnićke kutije iz auta  i unutra puknuti novi zvučnik kvalitetni i to je to!! ako neželiš rezati

ja sam na fulviji napravio isto kao stress, stavio zvučnike ispod na policu i preko toga mi ide tapecirana ploča i to je to, čuješ a nevidiš!!!

Offline admiral

• Antique Member
Glazba u oldiu
« Odgovori #4 : 30 Siječnja, 2011, 14:05:40 »
ovisi ko šta voli... baš me zanima misli li ko ugrađivat ozbiljniji sistem u auto... ja san odradija sve pripreme za dva pojačala,sredija misto,provuka sve e sad triba kupit sve to.razmišljan o dls-u.prihvatljiva cijena i kvaliteta.moran slikat sve i stavit ovde.sigurno ima još ljudi koji će tako radit

Offline DinoST

Glazba u oldiu
« Odgovori #5 : 30 Siječnja, 2011, 18:45:37 »
ja sam odustao od nekih pojačala i bassova u autu..ići će 4 do 6 "slabijih" zvučnika neupitne kvalitete i dobro raspoređeni tako da zvuk ostane čist a i naglasit će se surround :)
“Strpljivost je nešto čemu se divite vozaču iza vas, ali ne i onom ispred vas.”

Offline ma men

• Antique Member
Glazba u oldiu
« Odgovori #6 : 30 Siječnja, 2011, 20:44:37 »
Citat: DinoST;213148
ja sam odustao od nekih pojačala i bassova u autu..ići će 4 do 6 "slabijih" zvučnika neupitne kvalitete i dobro raspoređeni tako da zvuk ostane čist a i naglasit će se surround :)

Stvar ukusa, ali svedno mislim da 4 zvučnika (2 manja sprida i 2 veća na polici odazada) će zadovoljit svako uvo...A sad dali neko oće jače ili više basa onda bi triba ubacit dodatnu multimedija opremu... ;)

Citat: stressman;197046
...i prekrijem sve sa akustički transparentnim platnom ;)

Moš li objasnit šta je to? Nako pitam iz znatiželje..Pretpostavljam za ublažavanje titraja, da ne krči?
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline DinoST

Glazba u oldiu
« Odgovori #7 : 30 Siječnja, 2011, 21:14:38 »
koliko je znam to "platno" je svaki materijal koji vizualno u potpunosti kamuflira zvučnik ali ne blokira zvuk tj . prigušuje itd..znači muzika se čuje al nevidiš odakle svira :-) dobra stvar ako imaš skupe zvučnike hehe
“Strpljivost je nešto čemu se divite vozaču iza vas, ali ne i onom ispred vas.”