Oooo kolega po istoj zamisli... :D I ja imam iste ''probleme'' i iste ''komentare''... :D Pa cu ti ''pomoci'' bar da donekle shvate ovi ''neistomisljenici'' o cemu mi kontamo. Mozda smo i na istoj valno-mozdanoj duljini.

Znaci... Alora...
Ja bi povecao rezić na svojoj Renolkici Cetvorkici GTL-kici... U njega doista stane 34 litre kad ga isisaš cijelog. Kako Katrofinique uistinu trosi 5-7 litara - rezić je dostatan za pozamasnu kilometrazu.
Aaaaliii... Kako s njom dosta putujem uistinu bi ponekad pozelio tank u pravom smislu rijeci. Meni je jedino prednost sto bi mi i 5-10 litara znacilo iiiihaaaaa...
...''Poznat Vam je osjecaj tih dana...'' kako kazu reklame za zensku intimnu higijenu, kad krenete na put, poglavito nocu (sad ce netko pitati - zasto kreces nocu :D ) i onda recimo na mojoj turi KC - RI moram na Luckom kontati koliko imam goriva, tankati ili ne... Jer idem uvijek starom cestom - a tamo u dva-tri nocu ne radi nista. Osim karlovca, ali...
Takoder... Kad se ide na neki dulji put - kao sto su okupljanja - veci rezić bi bio majka. Zamisli koji bi to bio gusta da ga natankam u Rijeci i do Beograda ne razmisljam o gorivu kad bi isao (jednom... :tone:valjda... ) ovoj mojoj ludoj ekipi sa renaul4serbia foruma. Mrrrraaaaakkk...
Sad konkretno... Ja sam mislio slijedece:Zavuci se pod auto i pogledati koliko ima mjesta onaokolo rezervara i onda postojeci rezervar raščetveriti i kao sto je vec predlozeno ubaciti trake od koliko-vec-centimetara-stane i ''spojit ga nazad''. Bilo
bi dobro i pregrade odmah tutnuti da ti se ne bucka gorivo kao u Katrici...
Druga solucija je da ga plasticar odlije od plastike - prednost je sto nema korozije i ne stvara se mulj. Nedostatak je sto je krt (znaaaam da nece puknuti kao jaje, ali... Plastika je plastika - lim je lim). Za tebe ne znam, vjerojatno se sa svojim autom ne pentras po planinama kao ja.
Takoder... Postoji i ona finta :D iz NASCARA kad su im ogranicili VOLUMEN REZERVARA, ali su majstori namontirali DOVODNU CIJEV u koju je stalo pun klinac goriva (naime, nakon toga je pravilo glasilo:''
Ukupna kolicina goriva mora biti...'' ) ;)
I za kraj... Da, nije ni malo zgodno kad ti se desi neki nepredvideni detour (zatvorena cesta i, preusmjerenje i slicno) pa ne mozes na benzinsku. Ili dodes na benzinsku - a ona ili ne radi ili je cisterna ili te doceka natpis ''ima samo diesel'' i slicno. Meni je muka kad iz Kc krenem za Ri, sve ide k'o podmazano, klizis, ne trosis nista... I onda dodes u Severin... Mala maglica i prema Delnicama sve jaca i jaca... Delnice - Fuzine - Gornje jelenje - grobnicko polje pipas cestu, pilis druga treca 30-40km/h... Pa izgubis svoju haubu u magli koliko je gusta... Pa gmizes 20km/h... I na tih 50-ak km srknem goriva milion...
Da - prosiriti rezervar... Dobra ideja. :palac: