Autor Tema: Golf II by TAS  (Posjeta: 4232 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

vw lego

• Gost
Golf II by TAS
« Odgovori #15 : 23 Siječnja, 2012, 21:56:54 »
Duše mislim da ima dovoljno štedljiv je nadprosjećno (kada su  ljudi prićali da im auto troši 5 litara nisam vjerovao dok to nisam doživio. Pun tank do samoga ćepa ( mislim da je to nekih 45-48 litara) i otvorena cesta 1350 km to mi je rekord stime da nikome nisam smetao na cesti već sam i ja dosta preticao) a ovo da puno dimi ti ne stoji! Auto od same turbine do zadnjeg branika ima cijev fi 60 i samo je iza ful protoćni lonac znaći bez katalizatora i sa odpojenim egr ventilom najnormalnije prolazi eko-test ko i ovi najnoviji dizeli i ne dimi !!:balki:

Offline MOSQUITO

Golf II by TAS
« Odgovori #16 : 23 Siječnja, 2012, 22:04:33 »
Golf II ima tank cca 53 l !

Offline BackFlash

• Antique Member
Golf II by TAS
« Odgovori #17 : 24 Siječnja, 2012, 01:28:55 »
a ono vjerovatno sam ja zapeo u nekom drugom vremenu, bolje mi je ne komentirat projekte koji mi se ne sviđaju! po meni golf II diesel nikad neće biti auto koji će mi plijeniti pažnju koliko god bio nakićen nekim predimenzioniranim felgama, plastičnim lampama s lećama, naljepnicama i ne znam čime sve ne(i uz sav taj trud i dalje u braniku stoji žmigavac nakrivljen)... svakom njegova zabava.
no hard feelings :)

Musaki

• Gost
Golf II by TAS
« Odgovori #18 : 26 Veljače, 2012, 14:59:30 »
Ma nema auta koji mozes slozit za malo para a da lijepo izgleda.Po meni je isplativije bilo stvit 1.9 tdi 110 ks i chip.Auto trosi malo i ide ko kuga.A za vanjski izgled je dovoljno borbrta 9x16 i spustit ga malo i to je to.Auto je prekrasan

Offline pepa golf2

• Junior member
  • **
Golf II by TAS
« Odgovori #19 : 05 Ožujka, 2012, 18:32:39 »
super golfić samo naprjed