Autor Tema: Oldschool pile i ostalo/ Alberta, Calgary  (Posjeta: 2184 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline EroFord

Oldschool pile i ostalo/ Alberta, Calgary
« : 28 Kolovoza, 2013, 22:24:12 »
Evo ekipa da se javim s malim pictorialom iz daleke Alberte gdje sam otisao trbuhom za kruhom prije 5 mjeseci. Auta ima raznoraznih, voze se krntije od 300$ pa do milijuna vrijednih exponata. Posto nemam laptop sve sam prebacio s iphone na frendov pc, pa da vidite sto sam uslikao i da vam malo rastu zazubice i zelja za renoviranjem. Postoji Pick 'n Pull auto otpad, najveca fransiza u sjevernoj americi. Konkretno u Calgariu postoje dva, i imas izbora da ti mozak stane i sve to po super cijenama. A sto sve ljudi bacaju na otpad, to je druga strana price. Imaju pa mogu. Uglavnom slike govore vise. Pozdrav forumu :)

Uploaded with ImageShack.us

Kad sam vidio Capria usred americkog otpada, umalo me srce nije strefilo, skoro sam ga kupio, ali je otpisan i velika je procedura. Te naravno dijelovi, skoro sam poludio ali sam se suzdrzao :).

Bivsi Mercury Marauder aka Crown Vic

« Zadnja izmjena: 28 Kolovoza, 2013, 23:24:35 EroFord »

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
Odg: Oldschool pile i ostalo/ Alberta, Calgary
« Odgovori #1 : 28 Kolovoza, 2013, 22:48:41 »
To je zadnji model caprija koji su uvozili tamo, imaju čak i svoje specijalne edicije pa ćirni ako te zanima:

http://www.capripower.co.uk/boardold/index.php?showtopic=10661

PS

Moga si bar looki dovuć onu jednu felgu sa njega,traži je već godinama  :biggrin2: :smajlold:
I did it my way 😎

Offline EroFord

« Odgovori #2 : 28 Kolovoza, 2013, 23:27:18 »
Skuzio sam da je, cak imaju i veliki klub obozavatelja po kanadi i americi, a zao mi ga. Mogu ti skinut one pinjke za zakljucavanje, kromirane su pa mogu u dzep stavit da ne placam ;)

Offline EroFord

« Odgovori #3 : 28 Kolovoza, 2013, 23:38:07 »

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #4 : 29 Kolovoza, 2013, 15:28:26 »
Raj čoviče!!! Ima dosta pravih musclecarsa koliko vidim, onaj crveni pontiac mi je vrhunski :sun_bespectacled:
I did it my way 😎

Offline romyo

« Odgovori #5 : 29 Kolovoza, 2013, 21:28:38 »
Kako su onoga Caprija na prvoj slici, uspjeli staviti ovako na felge, da cijeli on sjedi na njima ?
Sad ce se netko javiti 'pa lako...' e pa taj koji se javi neka pokusa auto tako staviti. Bogme...

EroFord, odlican izbor pila! Napokon sam se nauzivao pravih autiju.
Eh, da... Sretno u tudjini !  :hi:

Offline EroFord

« Odgovori #6 : 01 Rujna, 2013, 09:44:56 »
Hvala na lipim zeljama Romyo, uglavnom mi oci stalno lete na nesto staro i propalo :)