Autor Tema: e30 324d (1989)  (Posjeta: 3625 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

AnToN

• Gost
e30 324d (1989)
« Odgovori #15 : 29 Travnja, 2013, 09:31:23 »
krenulo je to sve da mi je pocelo proklizavati kvacilo ne strasno ali dovoljno da iritira pa sam se odlucio pronjuskat u spajuzu i nasao jedan set..sve imam i to je to nista ti vise netreba,,, naravno da nije bilo tako prica slijedi

znaci to se naslo nije novo kao sto se vidi ali sam vjerovao da je bolje nego ono unutra
[/URL][/COLOR]
etoga malo za usporedbu odlucio sam ipak stavit ovaj iz spajza

kaze frend pa nemremo stavit stari semering mora novi i dobro cekao ga 2 dana dog dodje u ovaj moj velegrad i jedan fleksibilni umetak da se ne trese cijevka

kad je getriba dole sto ju nebi oprali fino malo skinili 20 i koju god stare smikne i tak to,,
da prica bude bolja taj semering koj smo stavili i kad smo to sve fino sastavili i nakon nekoliko km je samo bila lokvica od ulja on je propisao

stizu nove snage nakon jednog gospodnjeg dana ovaj je na opip bio fin mekan s jacim federom unutra samo mi je osmijeh izmamio,,,i idemo opet sve dolje mjenjac i korpa i lamela i tak to i mijenjanje

napokon prava stvar na pravom mijestu ,, i sastavili mi to stoji auto radi sve fino napravili krug ma super radi kvacilo ma lepo znas kako vratili se ostavili da radi nema ulja osmjeh na licu... krenem doma nece u brzinu i nece jedino na silu i to tesko propisao cilindar kvacila wee veselje

nakon 2 gospodnja dana stize i on,,, i to se promijenilo fino sve napokon nisija zavrsila

bio je red da se skine i ovaj OEM lonac koj je odsluzio svoje stavljen je jedan zanimljiv lonac od 2.5 protocni koj sam uzeo davno od kolege Bicvica

odma kad su cijevi dolje sam pokrpao neke sitne rupice i fino pofarbao temperaturnom bojom da bude makar zgodno

pribavio sam i ove drzace prednjeg branika da i to bude ljepo nema smisla da vise krajevi
to je za sada to zavrsena je kronika koja nema crn zavrsetak ili ima kad dam gas do poda

jedna slika lokacija mi je bila zanimljiva
P.S. isprika sto je sve bez kvacica i stamparske greske su slucajne

AnToN

• Gost
e30 324d (1989)
« Odgovori #16 : 29 Travnja, 2013, 15:16:00 »
zaboravio sam stavit najvazniju stvar dao je autu makar 20 konja

Offline sale3x

• Senior member
  • Spol: Muški
    • AMK No Traction
  • Vozilo:: E30 325i, E30 324TD, E39 Touring 3.0D