Evo moja prva tema u kojoj cu predstaviti svoje dvije restauracije.
Prva restauracija mi je bila Rog senior koji je stajao kod bake od kako znam za sebe, i tako je sve krenulo. Cijelog sam ga rastavio i malo po malo sređivao, na kraju sam ulozio nekih 300kn pošto sam imao dosta drugih dijelova koji su mi trebali doma i uspio sam sloziti jednu pravu specijalku. Počeo sam raditi na njemu u 9. mjesecu 2013 i na kraju sam ga zavrsio negdje u 3. mjesecu 2014 zbog školskih obaveza i svega je islo malo sporo, prvo sam ga drzao u sobi i samo se nekada vozio snjim a onda sam sada u 9 mjesecu poceo ici snjim u skolu i tako su se javljali neki problemi i onda me jednog dana kada sam isao na voznju lupio auto

, sva sreca nije bila velika steta, samo sam zadnji kotač promijenio i onda sam ga prodao da mogu poceti s novim projektom a i nisam bio bas previse zadovoljan snjim.

Kada sam prodao roga poceo sam skupljati dijelovi za fixie, ali sam se ipak predomislio pa sam stavio zadnju nabu s torpedom. Evo bas sam ga danas slozio do kraja, sada bi trebao na testnu vožnju ali kisa pada. Inace je bicikl slozen od raznih dijelova ima tu japanskih dijelova, shimano, rog i dijelova s ebaya. Ispao je puno kvalitetnije nego rog i za sada sam zadovoljan ali ce ici u prodaju jer mi trebaju novci za novi projekt, samo ovaj put ce biti auto u pitanju

Slike su loše jer je slikano mobitelom u sobi gdje bas i nema svijetlosti, uskoro ce biti prave slike.