Autor Tema: shema struje rekord E 1.8i 74kw  (Posjeta: 1614 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alekss

• Senior member
shema struje rekord E 1.8i 74kw
« : 26 Kolovoza, 2015, 08:00:08 »
trebala bi mi sema povezivanja struje od ubrizgavanja i paljenja od sledeceg motora

Rekord E2
motor 1.8 oznake c18nv sa 74kw. mislim da je u pitanju LE2-jetronic ..
od opreme sa rekorda imam sledece > ecu sa 20cm zice,protokomjer,dizne,komutator paljenja,relej sa 7 pinova, IAC motoric,

nasao sam semu povezivanja 1.8 motora iz kadett D GTE koji je srodan ali "hvali" zica.... jer moj protokomjer ima 6 zica a na semi je 4 nacrtano.takodje i komutator paljenja ima vise pinova nego sto je na ovoj semi nacrtano...

sema u prilogu

.ako nesto zna o ovoj semi,visku zica ili ima originalnu semu od mog motora, bio bih zahvalan da podjeli sa mnom.
hvala :smajlold: :smajlold: :smajlold:
« Zadnja izmjena: 26 Kolovoza, 2015, 08:49:21 alekss »

Offline Ante V8

Odg: shema struje rekord E 1.8i 74kw
« Odgovori #1 : 27 Kolovoza, 2015, 23:25:21 »
kao prvo kolega ,slična je struja na kadettu i asconi ,ali ima nekih sitnih razlika. prvo i prvo rekord e2 1.8 sa ubrizgavanjem je prvi opel sa katalizatorom i lambda sondom.ja imam knjigu od rekorda i pogledati ću. mislim čak da imam negdje tu instalaciju.uglavnom na tu instalaciju se spaja i dodatna sa svojim kompom za paljenje. znači . Bi li ti lijepo slikao što imaš i zašto ne bi prešap na 2.0 ohc od omege a na motronic jer je puno bolja i jednostavnija instalacija,samo moraš u bloku imati rupu za senzor radilice.

« Zadnja izmjena: 27 Kolovoza, 2015, 23:34:41 Ante V8 »
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!