Autor Tema: zračni udarni odvijač  (Posjeta: 19678 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kowalski

• Antique Member
zračni udarni odvijač
« : 09 Veljače, 2016, 08:28:45 »
...ili po domaće, zračni pištolj za točkove.

imam nešto slično ovome.
novo, radio jednom i ostavljen sastrane dok opet ne zatreba; kad je zatrebao, patka-neće.

rastavio sam ga, očistio benzinom i sa WD40, sve provjerio da je ok, sastavio, nauljio (sve to nekoliko puta) i neće; samo puše zrak kroz oduške, ali ni pomaknuti se neće.

Ima netko nekakvu ideju? možda je štos u lamelicama?

nije u pitanju kompresor jer se na tri različita kompresora ponaša jednako; račun nemam, tako da od garancije ništa.

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
Odg: zračni udarni odvijač
« Odgovori #1 : 09 Veljače, 2016, 10:00:45 »
jel ima ulja...?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2 : 09 Veljače, 2016, 11:14:54 »
Upravo to... Lamelice ti ne ''klepeću'' odnosno ''ne rade ono'' vrrrrrmmmmm fijuuuu vrrrrrmmmm fijuuu''  :))  :)) Ne znam kako bolje objasniti.  :dntknw:
Potreban je servis ili, o bivši moderatoru ne udri ognjem po nama drznicima  :P - netko ''tko zna to sastaviti''.
Frend je imao isti slučaj. Pet puta ga je rastavljao i sastavljao nakon ''ležarine'' i - mauna.
Odnesao ga je u ''Chicago Pneumatic'' servis, iako nije bio CP pištolj - i lik mu je kao Karabaja ''dok si rukama pljesn'o, pištolj već je kresn'o''.
Ima neka caka sa lamelicama.
Ja ne znam - ali znam da ima. Jebaji ga, šta se ljutiš odma'? Pa neeeee moguuu ja sveeeee znati...  :dntknw: Dovoljno mi je što sam lep.  :air_kiss:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline kowalski

• Antique Member
« Odgovori #3 : 09 Veljače, 2016, 12:06:08 »
jel ima ulja...?

ima; samo što je uputstvo napisano tako da samo piše da treba biti ulja..ali ne i koliko.

i ja kontam da je u lamelicama problem, samo ne znam kakav-treba ih očistiti do nule pa onda nauljiti?
jer sve si mislim da se ono ulje za konzerviranje ipak nekako zapeklo na lamelice.

a i ti lepi...sve si rekao osim onog najvažnijeg; kako je došao do Čikaga? Povezao ga Jura Stublić na raketi? Jel treba posebna viza za pištolj...jel može pištolj uopće u avijon kad je-pištolj?!? :scratch_one-s_head:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #4 : 09 Veljače, 2016, 12:45:58 »
Vooozzii   jooo seeee Ju   raaa Stuuu  bliiič naaaa brrrov  seeruuuu dooooo guuuuug leeeeaaaa ...
Vozioseeeejuuuuraaastuuuubliiiič nabrooovseruuuuudooooguuugleeeaaaa...

http://www.presing-doo.hr/cd/238/gcg/66/Presing-Kompresori-Rijeka.wshtml

Ođeka u Rijeci umene komšije na poslu, vala hala odma' do nas...

Za utebe, ukucaj u brovser, ko ekser u dasku - ''čičago pnemunatik ono sočim vulkanzeri stišču točkove alat xy xy xy xy '' s tim da mjesto onog xy xy xy xy upišeš mjesto u kojem želiš opravit' taj tvoj pneumozračni udarnik.
Što je lepo biti lep...  :cool:  :cool:  :cool:
Mnogo mi se sviđa biti lep.  :cool:  :drinks:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?