Autor Tema: Legalizacija vw trike-a  (Posjeta: 5784 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Denis

• Veteran member
Legalizacija vw trike-a
« : 14 Veljače, 2013, 22:13:36 »
Vec duze vrijeme mi je želja krenut u izradu trike-a od vw bube,pošto znam da je to sada gotovo nemoguće legalizirat i registrirat,dali netko zna kakva ce biti pravila kad uđemo u EU,hoce li se tada moci lakse obavit papirologija i sve ostalo kaj treba da se taj trike normalno registrira

Offline cake

• Antique Member
Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #1 : 15 Veljače, 2013, 09:02:12 »
čini mi se da ih ima atestiranih u nas,jednog znam da je registriran al početkom ovog tisućljeća
imaš na forumu člana koji se bavi izradom elaborata za ateste, zove se drGonz047
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline sarmaguru

Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #2 : 15 Veljače, 2013, 10:20:12 »
Moj sugrađanin je imao ogromnih problema s atestom, i nikad nije uspio atestirat, pa je rješio to sa BIH tablicama

Offline filipbas

• Veteran member
Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #3 : 15 Veljače, 2013, 12:15:49 »
nije bas ni ovde bolje., rijetke dobiju papire., samo veze i vezice prolaze

Offline trajkeša

Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #4 : 15 Veljače, 2013, 14:20:10 »
Ja sam napravia trike i naravno nisam ga uspia atestirati!!!
Ukratko objasnjenje , CVH kaze: neka ti najprije PU zadarska daju broj šasije tek potom mi (CVH) cemo ti dati A-test!
a PU zadarska kaže: neka ti najprije CVH daju A-test tek potom mi (PU zadarska) cemo ti dati broj šasije!
To je samo djelić apsurdne priče!!!!

Offline deri valdez

• Antique Member
Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #5 : 15 Veljače, 2013, 20:11:57 »
i sad ce opet drvlje i kamenje ne nekoliko strana po cvh-u,drzavi,policiji a cake sve odgovorio odma.prvo elaborat onda brusilica i svas aparat.ako nemoze nemoze na papiru kad odobre na papiru i postambiljaju onda krenes radit i nema greske.zivuci sam svjedok prerade putnickog autobusa u citiram vozila za prijevoz trkacih automobila i stanovanje,te atestiranja istog.vecina ljudi krene u projekt bez da se s ikim posavjetuje(virtualni doktori opce prakse se ne racunaju)i onda kad zapne onda cemo presat,palit sebe i doticni uradak itd

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #6 : 15 Veljače, 2013, 23:27:10 »
Citat: deri valdez;372001
i sad ce opet drvlje i kamenje ne nekoliko strana po cvh-u,drzavi,policiji a cake sve odgovorio odma.prvo elaborat onda brusilica i svas aparat.ako nemoze nemoze na papiru kad odobre na papiru i postambiljaju onda krenes radit i nema greske.zivuci sam svjedok prerade putnickog autobusa u citiram vozila za prijevoz trkacih automobila i stanovanje,te atestiranja istog.vecina ljudi krene u projekt bez da se s ikim posavjetuje(virtualni doktori opce prakse se ne racunaju)i onda kad zapne onda cemo presat,palit sebe i doticni uradak itd

Autobus je prije imao tablice,i nakon prerade je opet izgledao ko autobus i imao isti broj kotača te isti oblik šasije. Trike je bivši auto s premalo kotača i previše varova.
Prošao sam sranje vezano uz samogradnju trikea i atest (nije prošao),s tim da je moj bio od Lancie 2.0 i nije imao problema s težištem ko VW buba trike (koji se u Europi voze)... poznati su mi radovi Fletena iz Preloga,na jednom sam čak radio struju.
Ne treba drvlje i kamenje na nikoga,ukratko je situacija da ti nitko ne da potpis nego te šetaju i prebaciju lopticu s jednog na drugog.  
Vjerojatno bi bilo lakše da se neka vrata "podmažu" pa bi se lakše otvarala.... no ne bih o tome.
 Tip s Golfom jedinicom i s drotom zavezanim zadnjim trapom prolazi tehnički,naravno i ekotest makar pesi kraj ceste padaju u nesvijest dok prođe u oblaku dima... .... trike u samogradnji s uloženim brdom love i vremena se ni ne smije pojaviti na tehničkom.

Offline Ivan1531997

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Maserati BITURBO, JAGUAR XJ12L, Porsche 944 turbo, SAAB 99, Peugeot 404, Opel Olympia
Odg: Legalizacija vw trike-a
« Odgovori #7 : 20 Srpnja, 2022, 09:09:10 »
Znam da je stara tema, ali možda netko zna.
Kupio sam trike ručni rad, motor, mjenjač i zadnji ovjes su od bube, a prednji kraj ručni rad.
Papira nema nikakvih i nikakvog broja nema, kakva je kod nas situacija za atestiranje toga?

Offline werdas

« Odgovori #8 : 20 Srpnja, 2022, 10:51:31 »
Zovi cvh i nek se izjasne.

Offline studentt

« Odgovori #9 : 20 Srpnja, 2022, 11:11:51 »
Bojim se da je sve uzalud.....

Offline werdas

« Odgovori #10 : 20 Srpnja, 2022, 15:27:50 »
Papiri se kupe, valjda ima neko za prodat...
Problem je materijal, atest varioca itd.

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #11 : 20 Srpnja, 2022, 21:46:06 »
Kupiš bubu za papire, napraviš elaborat, poslikaš sve i nađeš firmu kija ima atestiranog varioca da ti napravi papire da je sve rađeno kod njih, mehaničara koji napravi papire za preinake na motoru, kočnicama, električara za struju i to je to. Cijela igra cca 2k€ košta a dobro me priložiti račune za kupljeno željezo za šasiju gdje se vidi vrsta materijala i tako dalje...
Hrđa bez granica

Offline studentt

« Odgovori #12 : 22 Srpnja, 2022, 09:17:18 »
Procitati par postova iznad bez novih papira koje izdaje policija, nista

Offline Ivan1531997

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: Maserati BITURBO, JAGUAR XJ12L, Porsche 944 turbo, SAAB 99, Peugeot 404, Opel Olympia
« Odgovori #13 : 22 Srpnja, 2022, 09:49:44 »
Evo i odgovora.