Autor Tema: Moj auto/auti  (Posjeta: 3754 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline baka

• Oldschool member
Moj auto/auti
« : 29 Travnja, 2008, 10:47:07 »
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
Moj auto/auti
« Odgovori #1 : 29 Travnja, 2008, 12:11:26 »
Daj više malo podataka o bluebirdu, na tehnièke mislim...Pajero mi se sviða, odliène felge, i ja bi takve 8)
I did it my way 😎

Offline Tookie

• Antique Member
Moj auto/auti
« Odgovori #2 : 29 Travnja, 2008, 12:11:29 »
heh... natpis je Bijesan...

a za Pajera  :evil: , odlicno izgleda sada...
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

Offline baka

• Oldschool member
Moj auto/auti
« Odgovori #3 : 29 Travnja, 2008, 12:22:44 »
bluebird je koliko sam ja upazio poprilicno rijedak u ovoj varijanti mislim na vanjski oblik i kao serija u11,godina je 1986. kao sto rekoh,motor je dizlo obicni LD20 oznaka motora,koliko je kod mene malo je osvjezen motor,podvozije isto tako gumeni dijelovi zamjenjeni svi amortizeri i sl. gluposti,sada je dosao red na radove oko limarije s time da nije u katastrofalnom stanju,ima popravaka ali nista znacajno,problem je u rubovima vrata koji su zahrdjali zestoko pa ce to da bude najveci poduhvat,i da auto je dosta dobro ocuvan kako i ne bi bio kada sam ga ja kupio sa 160.000 km,s time da je prvi vlasnik bio neki direktor i sluzio mu je za poslovna putovanja znaci nikada niko nazad itd.
sto se tice naljepnice to je paradoks na sve bosanske smetljare koji se nazivaju tjunerima a mi ih zovemo cunerima :haha:
sto se tice pajera sada je u nekom opakom setup-u tako da je misija oko njega zavrsena,jos neke sitnice i to je to :agressive:

Offline zmajri

• Junior member
  • **
Moj auto/auti
« Odgovori #4 : 06 Lipnja, 2008, 11:50:31 »
hm novi sam na forumu,registrirao sam se samo da bi ovo napisao...
imao sam istog bluebirda 2.0d u srebrnoj varijanti... 84 god 44kW
mene je sluzio tj starog od 96te do 2002 a mene do 2006...
dali ga na otpad za 600kn,sad mi ga je ful zao jer je to auto koji nije trazio ama bas nikakva ulaganja...
samo da napomenem dok sam ga ja vozio nije bio ni servisiran,znaci bas nista ulozeno osim nafte i ulja(malo su karike bile skurene pa je recimo ulje bilo protocno)  :D
limarija potpuno zdrava,unutrasnjost takoder,nevjerovatno je da su sicevi prezivjeli(nisu se ni ocufali)24 god bez navlaka...
auto je bio tenk,doslovno ali da nepisem o tome...
jako mi je drago da sam vidio da ga netko posjeduje i zelim ti jos puno 1000 km s njim,da sam bar imao prostora zadrzao bi ga sigurno....

ps od 96 pa do danas izuzevsi slike sa neta taj auto sam vidio tocno jedanput  i to je bio neki svabo na rabu,tip je auto primjetio sa kilometar i poceo blicat...
navodno su 3 u hrvatskoj,jer kad sam ga furao na otpad samo radi fore sam pitao sta ce s njim i vec je bilo zainteresiranih a tip je cak i znao di ima koji dio u hr za njega,nevjerovatno...
MY DRINKING TEAM HAS A PRROBLEM WITH RUGBY

Offline chaos

Moj auto/auti
« Odgovori #5 : 06 Lipnja, 2008, 12:20:46 »
I meni se Bluebird sviða.  :)

Znam da je 1983. prešao na prednji pogon, ali oko toga me nešto interesira,
pa ako može mala pomoæ. Dali na tom iz 1986.  postoji onaj centralni uzdužni greben kao za kardan?  :o
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline zmajri

• Junior member
  • **
Moj auto/auti
« Odgovori #6 : 06 Lipnja, 2008, 12:38:38 »
hm interesantno,ja sam imao iz 84 i on je imao rucnu i kutiju iza koja je bila malo povisena a u produzetku nje mozda 3-5cm visok greben,nije ni primjetan...
zavirivao sam ispod ali sad se nemogu sjetit dali je ikakva praznina dole,bio je relativno ravan odozdo
MY DRINKING TEAM HAS A PRROBLEM WITH RUGBY

Offline cake

• Antique Member
Moj auto/auti
« Odgovori #7 : 06 Lipnja, 2008, 13:15:26 »
svaka èast na pajeru,samo smanji slike za iduæi put ovo je nemoguæe za gledat na 800x600
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!