Autor Tema: Moje novo vozilo(medunozno)  (Posjeta: 2282 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mika bedex

• Veteran member
Moje novo vozilo(medunozno)
« : 09 Lipnja, 2009, 23:29:20 »
evo slozil prvo  bmx-a mali decec ali ga prodal i krenul na slaganje necega zescega,specijalke.stara je 30 let ali sam ju sredil praf.znaci skinuta stara boja,plastificirano sve zivo u cno-crvenu,felge poravnate,kocnice nove,sajle nove,pedale nove,sve kak treba.sic dolazi novi,vurica,i te stvari.nebu strunul nikada,jos me malo lanc zeza ali sredile se bu.tak da imam za rekreaciju i za koji put na posel iti,baremm dva tri dana u tjednu.i kak vam se svida?

ž

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
« Odgovori #1 : 10 Lipnja, 2009, 14:36:02 »
I like it....super èovjeèe,mrak bajk.... :)  8)
Nema akcije bez reakcije!

Offline Dadox

• Junior member
  • **
« Odgovori #2 : 10 Lipnja, 2009, 17:15:45 »
Ooooooo pa svaka cast, nisam jedini....

Ja svoju Favoritku kupio od jednog starog cice za 200kn...
Specka je iz 70 i neke godine i nemoram ni reci u kakvom je stanju bila, imala je drveni sic i onu pumpu koja se natakne na ramu koja se toliko stvrdnula i zapekla da sam je morao otpiliti  :fool:
Ali kad sam je dosao vidjeti vidio sam potencijal, cijela je aluminijska i vrlo lagana, rekoh to ce biti gust....

Slagao sam je lagano, mjesec i pol dana, neke stvari je trebalo pripasavati itd....

Nazalost nisam imao fotic kad je dosla pa je nisam mogao slikati, imam samo slike kako je izgledala 70-tih godina kao nova i kako je otprilike izgledala moja kad je dosla...

I kako sada izgleda sa karbonskom vilicom...cica vjerojatno nebi vjerovao

Svaka cast Mika, specka je super...

Offline Dadox

• Junior member
  • **
« Odgovori #3 : 10 Lipnja, 2009, 17:22:55 »
A evo i bica od cure, prije i poslije...

Offline Mika bedex

• Veteran member
« Odgovori #4 : 11 Lipnja, 2009, 21:49:18 »
mrak nema kaj.ma ja sam imal svakpojake bajke,ovo je specka od tate ,pa rekooo ajmo ju spimpat ,ja s njom mislil ici na posao,negdje 25 km svaki dan,tak da mi treba u super stanju.jos mozda stavim felge u biijelo al vidjet cu.super mi je samo kaj mi se mozda ne svida volan taj rogati,mozda stavim neki sportskiji