Autor Tema: matiranje  (Posjeta: 9896 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
matiranje
« Odgovori #30 : 16 Siječnja, 2010, 11:24:54 »
jučer sam vidio tu sedmicu i užas kako to izgleda, puna mjehura na pregibima, naljepnice su se skupile pa se vidi bijela boja odispod. kao kada netko ide raditi makete pa loše ispadnu. i ovaj mini iz wheeler dealera, sve je ok samo se nesmiješ približiti na jedno 5 metara od auta.

Offline mattax

• Antique Member
matiranje
« Odgovori #31 : 16 Siječnja, 2010, 12:31:13 »
zar to tako grozno ispadne??? Prošli vikend vidio sam BMW 850 CSi i maloga Fiata Seichento (ili kako već) uživo, u Križevcima. Meštar ih je sam uređivao i ima kompletnu fotodokumentaciju.

Auti izgledaju strava, baš su farbani u mat crnu boju, a i mnogi kvalitetni lakireri su mi rekli da je najzajebaniji proces lakirati u mat crnu ( općenito, u crnu boju)
...DNK rulz...

Offline OldAudi

• Antique Member
matiranje
« Odgovori #32 : 28 Siječnja, 2010, 11:41:14 »
Citat: mattax;132054
zar to tako grozno ispadne??? Prošli vikend vidio sam BMW 850 CSi i maloga Fiata Seichento (ili kako već) uživo, u Križevcima. Meštar ih je sam uređivao i ima kompletnu fotodokumentaciju.

Auti izgledaju strava, baš su farbani u mat crnu boju, a i mnogi kvalitetni lakireri su mi rekli da je najzajebaniji proces lakirati u mat crnu ( općenito, u crnu boju)

Potvrdjeno,ja sam lakirer...uzivo sam vidio kako se radi mat boja...mislio to stavit na moj auto,kad sam vidio kak se to radi,zaboravi...