kakove ćeš damping materijale staviti. Da li ima i gdje za kupiti "filc", ne zanima me asfaltna traka, tipa EMFIBAND
eh sad, nakon pokrpavanja ovih rupa i komplet zastite, sve cu zaspricati brzosusivim voskom(slicno sredstvu za konzerviranje), a to je dosta mekano nakon sto se osusi i on ce dosta absorbirati vibracije, nakon toga cu polijepiti kako vi kazete asfaltnu traku.
(samo sto mi se cini da ovo sto ja imam nije to jer ova nije od nekih zrnaca nego je cijela ko od sirove gume) tako da ce to ici na pod na ravnija mjesta i na vatreni zid u dva sloja.
koliko kuzim ti mislis na onaj debeli filc koji je napola bitumenska traka napola staklena vuna i inace je na vatrenom zidu nakon bitumena koji tvornica stavi tako da utisa buku od motora a i temperaturu dodatno da smanji.
umjesto tog ''filca'' ja cu ako financije budu dopustile staviti Dynaliner, jer se on pokazao kao dostojana zamjena filcu, a ne navlac vlagu u sebe kao taj prokleti ''filc'' radi kojeg i trunu auti.
jedini problem sto je dynaliner jako skup, najdeblji (12mm) kosta 800 kuna a pokriva 1,1 m2...
spoky je stavio emfiband i kaze da je super zadovoljan! stoga cemu komplicirati a super je cijena 2.25m2 kostaju 220kn!