Autor Tema: Fiat uno projekt drugi  (Posjeta: 5187 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mika bedex

• Veteran member
Fiat uno projekt drugi
« : 03 Prosinca, 2009, 13:51:03 »
evo kupio drugoga unica i zapoceo restauraciju.
unutra ide lanciin motor 1.5,dupli weber,veca bregasta,4-2-1 grana lastovcic,glava se porta i sreduje,diskovi i celjusti prednji i zadnji uno turbo,ugraduje se siber,centralno daljinsko,podizaci,neka mjuza,olin,sportske opruge,sirene celicne gfelge 13 cola na 6j.

trenutno je auto zasticen temeljnom reaktivnom,temeljnom nitro,i jedan sloj kubita,sad se ide motorni prostor spricat,onda unutrasnjost.nadam se da vam se svida!

evo malo slika kakav je bil kad sam ga dopeljal

URL=http://img503.imageshack.us/i/p9300143.jpg/][/URL]

sad kad je on pod krovom gde bu mi kraja,u skladu sa vremenom,posvasaju se rupe jos na podu i zadnja mulda,jos jedan sloj temelne i onda kubit odispod,iznutra,i iznutra ide neki sloj kaatrana ili smole,da se napravi zvucna izolacija,isto se bude i po vratima malo poljepilo.zadnji most je gore,sad se cekaju neke kocnice od turba ili peju prvo bubnjevi,neznam jos.onda dolazi na red motorni prostor.i sve po malo .....

« Zadnja izmjena: 18 Travnja, 2010, 09:07:06 Mika bedex »

Offline Mika bedex

• Veteran member
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #1 : 18 Travnja, 2010, 09:12:15 »
.dvije ruke kubita,po spojevima diht masa,kubit je na bazi asfalta,jebena stvar.motorni prostor konacn kak treba biti,unutrasnjost isto dvije ruke kubita,jos jedna pe za svaki slucaj.i onda neke za zvucnu izolaciju

iii da narucena je 4.2.1 grana za una i komplet fi 50 vanka.i rastavlja se polugice mjenjaca,farba i sreduje da se more montirati

]

kompletna celjust rasturena i sve novu u njoj,gumice me dosle 230kn komplet prednjei zadnje

Offline Mika bedex

• Veteran member
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #2 : 18 Travnja, 2010, 09:16:08 »
ima da grize po diskovima

prednje kocnice sredene

nabavljeno ovo 32 32 cudo weberovo

opet bijele alu 13

a112

• Gost
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #3 : 18 Travnja, 2010, 11:13:25 »
Dobro izgleda sa Rial 6x13,daj samo masku stavi običnu sa znakom.

psiho

• Gost
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #4 : 18 Travnja, 2010, 21:13:04 »
dobro slozeno al ocajno mu treba lakiranje i nize gume

Offline Mika bedex

• Veteran member
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #5 : 05 Svibnja, 2010, 18:49:28 »
kupljen je i woofer i pojacalce neko,sljedece su 4 nove gume,frga,4-2-1i bregasta,sredivanje glave i spustanje auta.

psiho

• Gost
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #6 : 05 Svibnja, 2010, 21:57:09 »
sve super jedino ga treba lakirat i malo ga prikucat u pod :)

Offline ledeni09

Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #7 : 05 Svibnja, 2010, 23:30:25 »
Samo naprijed Mika Unic je kao bombon:palac:
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline Mika bedex

• Veteran member
Fiat uno projekt drugi
« Odgovori #8 : 02 Lipnja, 2010, 22:51:33 »
Pošto je auto dimil plavo i smrdelo po ulju,napravil sam polugeneralku,promjenjene karike,leteci lageri,glava je spustena do kraja i ispoliran usis i ispuh,usis je prosiren na 30,ventili poslajfani i sve to kak ide,nova gornja garnitura,gumice nove.dihtung kartera novi.klipovi i cilindri su ko novi,sve je standard bilo na motoru,iako su i karike i leteci bili dobri,reko da sve to promjenim da sam miran.normalno novo ulje i svjecice.evo i slika malo.a sad je u fazi slaganja neki novitet koji bude malo poboljsal ubrzanja i snagu. :)

]