kod Šoštarića je jer su bili završni radovi na autu(kopče) i imam još par sitnica složiti,učvrstiti sic,staviti plastiku ispod volana i oprati ga iznutra te poslikati unutrašnjost...slikano je u Rudešu nakon što je izašla iz praone(BOX),a parkirana će biti natrag u garaži u Dugavama...;)ak nekog interesira mogu i adresu napisati..he,he...kočnice koje su na autu su sasvim dovoljne za njezino zaustavljanje...i nema apsolutno nikakve razlike između diskova iza ili pakni(bar što se tiće kočenja,a omjer kočenja je 70/30 pr i zd.kotači) osim estetike...bar sam se navozao kocki od 316 pa do 3xx sa standardnim kočnicama...osim toga autek je složen do te "financijske" granice koju sam si odredio i sad je na prodaju,pa ako se neki budući vlasnik odluči na usavršavanje moj prijedlog su gewinde,zadnje vilice sa kočnicama od e36 compacta(e to su već malo veće i bolje kočnice i komplet sve paše na šeraf),prednje glavčine i kočnice sa e36(pripasivanje,nešto malo kemije)i automatski veći izbor felgi i jače kočnice....onda rollbar,suvozačev sic,muzika itd...tuningu nikad kraja...:D