Autor Tema: Auto muzika u oldtimeru  (Posjeta: 5951 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ante V8

Auto muzika u oldtimeru
« Odgovori #15 : 26 Veljače, 2012, 19:49:41 »
Ono što ću ja staviti u cupea je na njegovoj temi.Kad dođe vrijeme će se sve vidjet .Slikat ću svu montažu korak po korak.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Gear

• Počasni član
  • Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: VW Bug & Bus
Auto muzika u oldtimeru
« Odgovori #16 : 26 Veljače, 2012, 22:19:45 »
Ja cu si sloziti stanicu za ipod (inace mrzim ipod i apple) tako da nema HU, samo se izvadi pepeljara i gurne ipod u kontakte koji ce bit spojeni direkt na pojacalo ispod sica i 12v/5v za punjenje, a volume preko kotacica koji ce bit ko i svi ostali prekidaci u autu...  nista se ne vidi, nista nema za ukrast, a imas  160gb muzike koje poslije stavis u dzep.

Zvucnici ce bit moderni, ali sakriveni iza ovih mreza koje sam sklepao, tj. jos se rade.

Offline salsoul

• Antique Member
  • Vozilo:: NB, R107, CS1
Auto muzika u oldtimeru
« Odgovori #17 : 26 Veljače, 2012, 22:59:23 »
Napravio sam i ja dock za iphone koji ide u srednju konzolu, jer sam imao višak kože od tapeciranja siceva.
Dock je bio spojen na becker, ali sam na kraju odustao od svega, jer mi se iphone isto zamjerio, ali je ostao kabel tako da mogu bilo kakav player spojiti...

Offline Ante V8

Auto muzika u oldtimeru
« Odgovori #18 : 27 Veljače, 2012, 07:50:38 »
Super su vam te kombinacije.Svaka čast.:palac:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Smola

Auto muzika u oldtimeru
« Odgovori #19 : 27 Veljače, 2012, 08:15:41 »
Citat: Gear;295980
Ja cu si sloziti stanicu za ipod (inace mrzim ipod i apple) tako da nema HU, samo se izvadi pepeljara i gurne ipod u kontakte koji ce bit spojeni direkt na pojacalo ispod sica i 12v/5v za punjenje, a volume preko kotacica koji ce bit ko i svi ostali prekidaci u autu...  nista se ne vidi, nista nema za ukrast, a imas  160gb muzike koje poslije stavis u dzep.

Zvucnici ce bit moderni, ali sakriveni iza ovih mreza koje sam sklepao, tj. jos se rade.

(Image removed from quote.)

Fora, nego ove mreže su od frižidera i prešpricane u srebrno?divna kreativnost.
Old Audis never die, they just drive fast

Offline Smola

Old Audis never die, they just drive fast