Autor Tema: Osovinica klipa (bolcna)  (Posjeta: 2532 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

skoc

• Gost
Osovinica klipa (bolcna)
« : 18 Srpnja, 2012, 14:11:08 »
Trebao bi nekoliko rabljenih osovinica klipa (bolcne), što veće to bolje, ali ne prevelike -- one iz brodskog ili lokomotivskog dizela su prevelike.
Uporaba će biti za držače izradka kod glodanja (hobby).
Ako netko u Zagrebu ima i hoće ustupiti, zahvalno ču preuzeti.

Skoč
098 211 149

SCARY

• Gost
Osovinica klipa (bolcna)
« Odgovori #1 : 18 Srpnja, 2012, 22:25:39 »
doš'o medo u dućan - nije rek'o 'dobar dan'
hajde medo van - nisi rek'o 'dobar dan'
...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Osovinica klipa (bolcna)
« Odgovori #2 : 18 Srpnja, 2012, 22:31:59 »
Pa sad... Ne znam.. Ne znam sta reci...
Ja sam imao losih iskustava tako.. Ne znam bas - sorry ali em si novi clan, em se nisi predstavio... Niti znamo odakle si...
ne bi ja davao svoje bolcne bas svakome i za bilo sta a da ne znam zasto ce TOCNO posluziti. To je prva stvar.
Druga stvar... Da li ti trebaju obicne zavivajuće za gvercnom za ukupavanje segera, ili one sa ajnšpringerom? Nisi bas nesto opisao koje ti trebaju jer su jedne cementirane, tocnije uglavnom nitrirane, a ove druge su neke cudne legure koje se tesko zavaruju.
Imas li i alat za ajnšpringovanje ili...? Mislim, kad kazes da je hobby... Nekako ne vjerujem da ce ti netko i to posuditi ovako... Bez da si se predstavio. :vecernji:
« Zadnja izmjena: 18 Srpnja, 2012, 22:48:12 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?