Autor Tema: Kadett C volan  (Posjeta: 2640 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mack

• Gost
Kadett C volan
« : 12 Siječnja, 2013, 01:41:39 »
Pozz.
zna li neko da li moze ovaj vollan na kadett c?

volan je sa scirocco mk1.

« Zadnja izmjena: 12 Siječnja, 2013, 01:45:07 mack »

Offline mpavluk

• Antique Member
Kadett C volan
« Odgovori #1 : 12 Siječnja, 2013, 02:04:42 »
Koliko ja znam kolega opelova i vw glava nisu nikako iste, zato bih ti predložio zamjenu, ja imam trokraki sportski volan opelov koji bi tebi odgovarao a ovaj tvoj mom vw k70 ko budali šamar pa jesi za zamjenu? Ako želiš svaki dogovor je moguć! Evo i slika opelovog kod mene, u odličnom stanju, bez oštećenja pa razmisli, mogu ti još uz to dati neke opel sitnice koje mi se vuku po garažama. Hvala! M.

NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline mpavluk

• Antique Member
Kadett C volan
« Odgovori #2 : 12 Siječnja, 2013, 02:05:03 »
Koliko ja znam kolega opelova i vw glava nisu nikako iste, zato bih ti predložio zamjenu, ja imam trokraki sportski volan opelov koji bi tebi odgovarao a ovaj tvoj mom vw k70 ko budali šamar pa jesi za zamjenu? Ako želiš svaki dogovor je moguć! Evo i slika opelovog kod mene, u odličnom stanju, bez oštećenja pa razmisli, mogu ti još uz to dati neke opel sitnice koje mi se vuku po garažama. Hvala! M.

Offline Pišta

Kadett C volan
« Odgovori #3 : 12 Siječnja, 2013, 11:51:35 »
Citat: mpavluk;364598

To je volan od Corse A GSI

Offline mpavluk

• Antique Member
Kadett C volan
« Odgovori #4 : 12 Siječnja, 2013, 11:56:42 »
Da i meni je čisti višak tako da ukoliko ne ode u zamjenu svakako da je na prodaju za opel zaljubljenike! M.

mack

• Gost
Kadett C volan
« Odgovori #5 : 12 Siječnja, 2013, 14:00:24 »
Predpostavljao sam da ne odgovara ali rekoh da provjerim jer mi se stvarno dopada volan. Nije ovo moj volan, planirao sam ga kupiti ali prije sto mi posalje kolega htio sam provjeriti. Imam ti ovaj volan za vw pa ako ti odgovara mozemo se dogovoriti.

Petri volan sa vw nabom.