Autor Tema: Restauracija Mercedes Benz 280 sl Pagoda 1968god.  (Posjeta: 7240 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Restauracija Mercedes Benz 280 sl Pagoda 1968god.
« Odgovori #15 : 20 Travnja, 2012, 13:38:12 »
Ovo ne farbajte... :lol: Samo ga ispolirajte... :lol: neka bude prava Silber Pfeil... :D Uffff, ovaj ''roštilj'' je zlata vrijedan... Razmisljam da sebi napravim jedan za ove moje Katrice - ako nista drugo samo da ga iz zafrkancije vrtim... :D
U svakom slucaju - jos jednom... Odlican posao... Odlicna reklama... Nadam se da cete isto kao i Gigi imati pune ruke posla.
Tko zna znanje - neka ''znanji'' :lol: kad ima volje i ljubavi za takav posao...
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline ekangta

• Senior member
« Odgovori #16 : 24 Travnja, 2012, 01:38:34 »
Citat: nikola;310781
Odličan rad, možete li mi reći na koji način skidate stari lak i kit sa blatobrana, vrata i krova, dakle ovo što se ne pjeskari. Bio bi Vam jako zahvalan, jer bi htio ja svoje auto tako oguliti.

kupis za flexu nastavak disk-cicak i papir granulacija 240 ,ali spremi se da budes prasnjav od glave do pete i radi to vani :D

Offline ekangta

• Senior member
« Odgovori #17 : 24 Travnja, 2012, 01:40:52 »
Citat: frik-ri;310851
Ovo ne farbajte... :lol: Samo ga ispolirajte... :lol: neka bude prava Silber Pfeil... :D Uffff, ovaj ''roštilj'' je zlata vrijedan... Razmisljam da sebi napravim jedan za ove moje Katrice - ako nista drugo samo da ga iz zafrkancije vrtim... :D
U svakom slucaju - jos jednom... Odlican posao... Odlicna reklama... Nadam se da cete isto kao i Gigi imati pune ruke posla.
Tko zna znanje - neka ''znanji'' :lol: kad ima volje i ljubavi za takav posao...

da ti prodam rostilj za 250 eura pa vrti kola,hvala za pohvale

Offline ekangta

• Senior member
« Odgovori #18 : 24 Travnja, 2012, 01:42:01 »
Citat: Ante V8;310784
EEEEEEEEEEE što je netko ranije fušario. Stvarno kreten, lim preko starog ,da sve bolje istrune. Ovo je isto primjer kako se svi "prave"majstori.I još na ovakvom autu.:ubise:.
Zato je sad došao u ruke kako treba i svaka čast majstori.Samo strpljivo i polako. Sretno s radovima!!!!:palac:

hvala gledao sam i tvoj projekat zanimljivo sretno sa radovima

Offline EroFord

« Odgovori #19 : 24 Travnja, 2012, 14:59:04 »
Sve pohvale!

Offline Igorman

• Junior member
  • **
« Odgovori #20 : 19 Veljače, 2013, 10:35:08 »
Bice prava kada se sredi , samo napred sa radovima :palac: