Autor Tema: čudnovati kljunaš :P  (Posjeta: 3001 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline johnny02

čudnovati kljunaš :P
« : 10 Travnja, 2014, 19:45:19 »

:P :P

Online krntija

Odg: čudnovati kljunaš :P
« Odgovori #1 : 10 Travnja, 2014, 20:19:15 »
 :shok:Cudan je , al uklapa se u poznatu sprancu modernih replika!! Ne izgleda mi ko da je radjen u Crnogorskoj garazi, sve je profesionalno uradjeno!! :umnik2:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline gruđo

« Odgovori #2 : 10 Travnja, 2014, 22:07:19 »
Baš je pravi Čudnovati kljunaš, komalacija svega i svačega, Mislim da su retrovizori od MB W123, vrata mislim od MB W124,....svašta nešto

Offline Igica

• Senior member
« Odgovori #3 : 10 Travnja, 2014, 22:58:05 »
Meni izgleda ko prekrojeni mercedes. Samo koji? 123? 126?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #4 : 10 Travnja, 2014, 23:53:37 »
Uz svo dužno poštovanje prema nečijem radu i trudu, ali...Ovo izgleda kao da je izašlo iz Peveca ili kakve Dione sa rubnog dijela grada. Nema uopće ''linija'', nema one ''duše'' nema - ''ničega''.
Plus - felge...  :down:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Renegade

« Odgovori #5 : 11 Travnja, 2014, 00:19:54 »
124 karavan.  :cool:
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline Gear

• Počasni član
  • Antique Member
  • Vozilo:: VW Bug & Bus
« Odgovori #6 : 11 Travnja, 2014, 13:53:07 »
Postoje oni jedni barbarski običaji puni kića i neukusa kad paradira cijela dalja incestuozna rodbina sa zastavama kroz selo, puno se pije, pjeva i trubi.  Mislim da bi se ova nakarada taman uklopila za tu namjenu.   Ljudi plaćaju dobar novac za to.  :perfeto:

Offline johnny02

« Odgovori #7 : 11 Travnja, 2014, 18:25:48 »
Uz svo dužno poštovanje prema nečijem radu i trudu, ali...Ovo izgleda kao da je izašlo iz Peveca ili kakve Dione sa rubnog dijela grada. Nema uopće ''linija'', nema one ''duše'' nema - ''ničega''.
Plus - felge...  :down:
i stavio sam ovo da se malo nasmijemo a ne da bi pohvalili velikog majstora :)

Offline Ante V8

« Odgovori #8 : 11 Travnja, 2014, 20:25:10 »
ovo čovjek kad vidi ne zna bi li se smijao ili plakao.
Žmigavci od fića,farovi od spačeka,vrata od w124,retrovizori od w123,a poklopac gepeka od 170V modela,i sve skupa si dobio ovakav cirkus. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #9 : 11 Travnja, 2014, 20:55:58 »
Užas, al ako nekog veseli neka mu....
Hrđa bez granica

Online krntija

« Odgovori #10 : 11 Travnja, 2014, 21:42:23 »
 :umnik2: Na tu vrstu auta moramo gledat kao na mjesavinu novog i modernog sa jakom dozom starog stila, to nije niti oldtimer niti prava replika straog modela, ovo je radjeno u stilu Mitsuoke , koja se opet nekom dopada , a nekom ne, a moramo priznat da je profesionalna izrada!!
http://www.cars-directory.net/specs/mitsuoka/
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Ante V8

« Odgovori #11 : 11 Travnja, 2014, 23:41:43 »
Kolega meni se ovo više čini kao"profesionalna-deformacija",netko je sve i svašt smućkao da bi dobio unikat.Dobro sama izrada i utrošeni sati su posve druga priča,samo konačni rezultat me posjeća na ono crveno auto iz serijala" A JE TO"samo luksuzna verzija:):)
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!