Pozdrav! Ovako,. bavim se fotografijom (u ovom slučaju analognom) i jedan od najdražih motiva su mi stari automobili (pogotovo na starim lokacijama). Iz Zagreba sam tako da uglavnom tu i fotkam. Često se uputim u potragu za autima, al često mi promaknu za 50,30,20 metara ili manje. Ponekad uspim nešto i uhvatit. Zadnji put sam ih par uspio uhvatit na Mostu mladosti kad sam sjedio i čekao kojih 3 sata. Tu i tamo fotografiram i parkirane aute ali to nije to,..(to je ko fotka lava u zološkom i u divljini) tj. htio bi ih uhvatiti u upotrebi/vožnji po zagrebačkim ulicama, dok ih još ima. Pa ako ima članova ovog foruma koji često voze svoj oldtimer (ako ne i svaki dan) i imaju neku stalnu ili manje stalnu rutu po Zagrebu (i Novi Zagreb) ili samo prolaze kroz Zagreb, molio bih ako je moguće napisati vrijeme i neku okvirnu rutu (ako ne postoji stalna) kojom prolaze (uz informaciju o kojem je automobilu riječ). Najviše me interesiraju zastavina vozila; fićeki i stojadini,.. al bube, golfovi jedinice, opel kadeti, bmw-i, trabanti, fiati, citroeni,.. i ostale marke auta svakako dolaze u obzir. Bilo bi super da su u što više u originalnom stanju. Fotke trenutno ne bi imale neku svrhu osim dokumentiranja, a svaku uhvaćenu mogu staviti na forum. Ne garantiram da ću stajat po cijele dane negdje jer ću mozda imat drugog posla+ faks,.niti da ću fotografirat svaki auto,(vremenski faktori također su u igri),..ali u pogodnim trenucima bi se uputio do određenih lokacija i probao uhvatiti navedeno kolko dobro mogu. Eto,. malo čudan zahtjev možda,.. pretpostavljam da do sad nije bilo takvih.. ak neš bude, bude, ak ne,ne,. sve pet

Hvala :) <br />

<br /> (fotkano ispred Muzeja automobila Ferdinand Budicki)
+ako netko zna kako izbrisat temu jer sam slučajno stavio u krivu sekciju foruma.