Autor Tema: Sierra mk1  (Posjeta: 7311 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Doktor

Odg: Sierra mk1
« Odgovori #30 : 12 Srpnja, 2015, 15:09:43 »
Fora mi je vidjeti prvu seriju Sierre.
Nekad davno mi je stari vozio 1.6 Turnier (karavan) verziju iste, kupio ju je kao dvije godine rabljenu i uveo iz Njemačke.
Na tom autu smo doslovno kuću izgradili, bila je prava radna mazga.

Sretno sa autom, uživaj u vožnji...  :byeg:

Offline darisa

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
« Odgovori #31 : 20 Srpnja, 2015, 12:38:44 »
Hvala....

A ima i novosti, malih, ali novosti....

Kako je sad i zadnji branik originalni, preuredili smo zadnji linac po uzoru na originalni i pokrpali granu da ne lupa bezveze...
I malo je palo glancanje  :hi:

Thank You Lord For My Ford

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #32 : 18 Srpnja, 2016, 12:09:33 »
Alo...  :punish2: Gdje je fotka od ove godine ''Ja na haubni?''

Imaš kolegu/brata/konkurenciju/supatnika  ;D po autu... Nazovi to kako hoćeš.  :P

Ajde, uberite još jednog i taman imate brojno stanje za ''Mini meet - Sierranje vikendom''.  :friends:  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline darisa

• Junior member
  • **
« Odgovori #33 : 05 Rujna, 2017, 10:33:44 »
Pozdrav svima nakon duzeg vremena, godisnje slikanje se obavlja regularno. U godinu dana se svasta izdogadalo, sierra vozila osv, osvojili smo nagradno zatamnjivanje stakla, kleknula je 8cm, dobila brata blizanca, naraso joj kitov rep i tako dalje i tako dalje...

Laptop je dozivio pijanstvo, pa vise nece, mobitel je skocio u samoubojstvo....pa se borim sa starim kineskim mobom, ali nesto slika bum probal umetnut ovih dana....
Thank You Lord For My Ford