Autor Tema: atest ovijes/motora/volana/sica/karburatora/kočnica/felgi na yugu  (Posjeta: 3268 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AnteLo

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: nema za sada :)
prepostavljam da vecina vas nije naslon ni do kraja pročitala a vec je pomislila "ovo ce bit jebeno"

ovako, radi se o yugu 55.
motor 1.6 75, 32/32dmtr, Luisiev volan kožni, felge 15, kočnice od Punta GT, custom opruge/amortizeri i nazad prešani listovi, strut bar naprid i nazad, alu nosaci balans stange s teflonima. Također sicevi od Fiata Una koji paše na vidu.

E sad, jel itko atestirao ovako nešto? Na tehničkom mi je počea govorit o tome da samo triba kat dodat pa ce proc (a yugo iz tvornice dosa bez kata).

Drugi govori o tome da prodan yuga i ostale gluposti.

Treći govori da samo triba upisat to u prometnu jer kao motor, sic i kočnice su s cestovne aute pa već imaju homolgaciju?

Bilo koji info je jako koristan, ako triba ic cu iz Šibenika u ZG atestirat auto samo da se maknen od ovih genijalaca na tehničkom.
Auta nije zabijena u podu i s manjim kočnicama te felgama se baš ne primjeti da je nizak.

Offline werdas

Odg: atest ovijes/motora/volana/sica/karburatora/kočnica/felgi na yugu
« Odgovori #1 : 16 Studenoga, 2021, 17:27:07 »
To je veliki atest pa trebaš elaborat napisat u poslu.
Nadam se da imaš poslikano sve kak si ugrađivao da možeš priložit slike a ne samo tekst.
CVH slobodno kontaktiraš al bar meni nisu davali previše info nego tek kad je zapelo a moglo je bez toga.
U zg bude morao ić na mjerenje brzine a onda možeš i njima dati kompletan auto neg ga pregledaju jer inače ide sve prek tvoje stp jer kod njih prijaviš pa oni šalju na cvh i tak u krug...navodno tak ide brže jer je cvh zatrpan s predmetima.

Sve kaj si ugrađivao na yugo mora imat papir da može bit našarafljeno na yugo.
Kak sam 100% siguran da nemaš takav papir možda bi prošli papiri od punta al to je tema za cvh pa njih cimni: nadogradnj@cvh.hr

Zapamti da kad kreneš u atest imaš pravo na dva "popravna " roka od 30 dana i još dodatnih 10 dana kad ovo istekne.

The following users thanked this post: AnteLo

Offline ivmatic86

Odg: atest ovijes/motora/volana/sica/karburatora/kočnica/felgi na yugu
« Odgovori #2 : 16 Studenoga, 2021, 18:08:40 »
U svakon slučaju neugodna zabava. Ja san atestira felge bez problema, ali su 6Jx13'' sa gumama 175/55 pa i nije neki problem, klišta su mi od punta i to san prišutija. Ali sve ostalo mora imat tvornički papir da je baš za to auto. Svi zavareni djelovi nacrt, elaborat i ovlaštenog zavarivača. Iman strut bar i niko nikad nije pita za njega. cili motor je sad zamjenski dio ALIII ako ubacuješ neki drugi, onda trebaju papiri iz kojeg je auta izvađen...
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

The following users thanked this post: mojitobar, AnteLo