Nastavak na syncru;malo sam mjerio metrom od 80kn.Donor vs. Syncro,razlika u visini je drastična,8 cm(da mi je tolko još....)ima da letim preko ležećih sa dinar i po

<br />

<br /> <br />

<br />
Skinul sam sa donora prozore prednjih vrata,leptire,lajsne,u biti sve kaj treba prebacit na novi. Naručio sam si donje brtve,unutarnje i vanjske.Vanjske su posebne jer imam ukrasnu lajsnu od aluminija koju sam htio zadržati. Ovak su izgledale.....Nemreš ih nježno skinuti,a pigaju se na pogled....kihneš i gotovo je,ali daju se izravnat sa puno dobre volje
<br />

<br /><br />

<br />
i na kraju sam prilično zadovoljan kak su ispale
<br />

<br />
E onda je uslijedilo pravo,ali baš baš onako jebeno pravo najpravije pranje mozga ili kako bi neki rekli "izgradnja karaktera"!!! Vjerujem da ima tu još ljudi kojima je ovo baš privlačan posel-uvlačenje ukrasne lajsne u brtvu.....JER zakaj ne bi imal lajsnu kad već imam tu gumu sa utorom za nju....Brijem da bum krepal dve godine ranije kolko sam živaca zgubil....Trebalo mi je da uhvatim grif dobre dve ure i onda zajebem na najjači način......ufuram lajsnu skoro do kraja,znači navučena je preko 3 ugla i odmjerim gdje treba odrezat,ostavim dva-tri cm viška i navučem preko zadnjeg ugla i FALI mi 10cm

kakav idiot,sva sreća pa sam uzel dva koluta i mogu vratit kaj ne potrošim(jeben je onaj lik iz Folcike). Bacil bum samo 30-tak cm,ostalo sam iskoristil za zadnju šajbu. baš jebeno izgleda(folija je tu jer oće ispast đubre).Postoji i alat za kupiti,ali čemu trošit pare zbog jednog popodneva posla.
<br />

<br />
I jedan savjet na kraju,ja sam se oduševio.... Vidio sam to na telki nekidan....Uvlačenje špage u brtvu stakla...uzmite tuljac od silikona,onu plastiku,odrežite vrh i provucite špagu. Gurnete u gumu i samo vučete u željenom smjeru. Ja sam navukao špagu na ovu gumu za cca.30sec. prejednostavno