Autor Tema: Veprova garaža  (Posjeta: 5808 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GIGI

Odg: Veprova garaža
« Odgovori #15 : 13 Veljače, 2020, 20:03:15 »
gosp.Vepar imaš koji motor za mene dizel naravno  :drinks: :hi:
MZ
VW
ZASTAVA

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: vwT3 caravelle 1.6td,vwT3 syncro 2.1wbx
« Odgovori #16 : 13 Veljače, 2020, 20:11:52 »
Kaj ih i ti kolješ? Hehe poznato.Nemam u ispravnom stanju,popigan ventil i tko zna kaj još... To mi bil treći,nek mi netko još kaže da su folcwageni pouzdani dobiće trostruki kružni iz salta  :aggressive: Moram zavirit u tvoju garažu da vidim kaj ima   :hi:

The following users thanked this post: Števa 071

Offline Bero

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zvijezdane za svemirska putovanja
« Odgovori #17 : 13 Veljače, 2020, 21:48:39 »
Nek mi netko još kaže da su folcwageni pouzdani dobiće trostruki kružni iz salta  :aggressive:

Ovo bi uokvirio najradije!! Ti si moj heroj! :dance4:

Offline bubuleja

« Odgovori #18 : 13 Veljače, 2020, 21:55:31 »
Deckovi morate odrzavat aute tu i tam.. Pa ce i vw opet na dobar glas.. Khhm
Adio mare

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #19 : 18 Veljače, 2020, 16:56:52 »
 :hi: A jesi vidio kolki su truli? Meni je nekak u sjećanju da su talijani i francuzi do neke godine u osamdesetima imali za kurac lim. Znam za r4 tl,taj se raspal kad sam ga loptom pogodil,samo se zadnji blatobran odvojil. Ali brate kako su folcwageni truli to je čudo jedno. Ja kad hodam oko donora mogu svako malo zapiknut šarafciger u lim....

Offline bubuleja

« Odgovori #20 : 18 Veljače, 2020, 17:53:51 »
Probaj mercedes uzet oni su olicenje zdravlja... LooL
Adio mare

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #21 : 18 Veljače, 2020, 19:01:38 »
 :hi: 
Nastavak na syncru;malo sam mjerio metrom od 80kn.Donor vs. Syncro,razlika u visini je drastična,8 cm(da mi je tolko još....)ima da letim preko ležećih sa dinar i po  ;D
<br /><br />  <br /><br />
Skinul sam sa donora prozore prednjih vrata,leptire,lajsne,u biti sve kaj treba prebacit na novi. Naručio sam si donje brtve,unutarnje i vanjske.Vanjske su posebne jer imam ukrasnu lajsnu od aluminija koju sam htio zadržati. Ovak su izgledale.....Nemreš ih nježno skinuti,a pigaju se na pogled....kihneš i gotovo je,ali daju se izravnat sa puno dobre volje
<br /><br /><br /><br />
i na kraju sam prilično zadovoljan kak su ispale
<br /><br />
E onda je uslijedilo pravo,ali baš baš onako jebeno pravo najpravije pranje mozga ili kako bi neki rekli "izgradnja karaktera"!!! Vjerujem da ima tu još ljudi kojima je ovo baš privlačan posel-uvlačenje ukrasne lajsne u brtvu.....JER zakaj ne bi imal lajsnu kad već imam tu gumu sa utorom za nju....Brijem da bum krepal dve godine ranije kolko sam živaca zgubil....Trebalo mi je da uhvatim grif dobre dve ure i onda zajebem na najjači način......ufuram lajsnu skoro do kraja,znači navučena je preko 3 ugla i odmjerim gdje treba odrezat,ostavim dva-tri cm viška i navučem preko zadnjeg ugla i FALI mi 10cm    :suicide:   kakav idiot,sva sreća pa sam uzel dva koluta i mogu vratit kaj ne potrošim(jeben je onaj lik iz Folcike). Bacil bum samo 30-tak cm,ostalo sam iskoristil za zadnju šajbu. baš jebeno izgleda(folija je tu jer oće ispast đubre).Postoji i alat za kupiti,ali čemu trošit pare zbog jednog popodneva posla.
<br /><br />
I jedan savjet na kraju,ja sam se oduševio.... Vidio sam to na telki nekidan....Uvlačenje špage u brtvu stakla...uzmite tuljac od silikona,onu plastiku,odrežite vrh i provucite špagu. Gurnete u gumu i samo vučete u željenom smjeru. Ja sam navukao špagu na ovu gumu za cca.30sec. prejednostavno

The following users thanked this post: jeep frik

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #22 : 18 Veljače, 2020, 19:03:26 »
Probaj mercedes uzet oni su olicenje zdravlja... LooL
nemam ja para za merđana,ja sam narod,a narod ima para za folciku i slično

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #23 : 18 Veljače, 2020, 19:51:22 »
 :hi:
Nakon nekoliko slomova sam se odlučil malo smirit crtanjem. Imam guba cnc strojček u firmi,koštal je 180k eurića. Biesse roverA ft
<br /><br />
.......pa sam se malo zaigral crtanjem.Nije to još 100% ali na tragu sam originala.Nisam još ziher kak ću to odradit,ako ću tapecirat svakako bi trebao proširiti utore(sa 6mm na 8 ili 10mm)jer će bit problem dobro zalijepiti skaj ili kaj bu već išlo gore. Napalo mi pamet da uzmem šperploču od 4 ili 6mm i napravim iste utore kao na originalu,i polakirat više puta da se sjaji. Ili mat onak fino baršunasto pod rukom,radio sam več to,baš dobro izgleda.Malo previše ideja imam,to mi je najveći problem  ;D
<br /><br /><br /><br />
Treba još doraditi radijuse i detalje,ali s obzirom da sam imal pol litre vina u gujsci ispalo je odlično. Radijuse mi se ionak nije dalo crtat,to riješim tračnom brusilicom časkom.  :smajlold:

Offline Čuvitar

« Odgovori #24 : 18 Veljače, 2020, 22:06:58 »
Je dobro zboriš, po kila je malo za ovoliki posal....,

Sent from my KING_KONG_3 using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline bubuleja

« Odgovori #25 : 18 Veljače, 2020, 22:09:19 »
Dobar posel.. I mene ceka ista zajebancija na mom.. Ali nikako krenut.. Sad sam na cupanju motora iz donora..
Adio mare

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #26 : 19 Veljače, 2020, 10:38:36 »
Užitak za čitati i pratiti, sviđa mi se pristup i spika :yes: :good:.

Offline markozr

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #27 : 21 Veljače, 2020, 19:46:24 »

evo jedna caravella iz Biograda n/M, Biograd - Zagreb i nazad vuka fiću na prikolici bili smo glavna pojava na autoputu  :cool: