Autor Tema: Zastava 101 gtl55 by ljut  (Posjeta: 4858 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: Zastava 101 gtl55 by ljut
« Odgovori #15 : 28 Rujna, 2020, 12:57:58 »
Ma gdje si ovo iskopao? Skupo je to  :biggrin:
Ali nema kontakta.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

The following users thanked this post: lignja

Offline Čuvitar

« Odgovori #16 : 28 Rujna, 2020, 13:23:04 »
Ima kontakt kako nema. I ljudi postoje, čak su stavljali na bus dijelove. Ne znan za ove velike dijelove limarije, ali ovo normalnih dimenzija da.
Jedini problem, ne šalju poštom ništa , samo busevi igraju...

Sent from my KING_KONG_3 using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline goran16v

« Odgovori #17 : 28 Rujna, 2020, 13:26:45 »
Dosadni ste sa tržišnom vrijednošću i isplativošću, kao da će neki Stojkan ikad imati neku tržišnu vrijednost. Nek se čovjek uči varit, farbat, šarafit ako ima volje, to vrijedi više od 100 krama. Uostalom, ljubav i razum su dva suprotna pojma, jbt. ovdje sve vlasnici rijetkih i skupocjenih vozila koje drže u staklenom zvonu i čekaju da cijena naraste. To za mene nije oldtimeraštvo nego poslovna investicija. Možda da se pohvalite koliko ste dosad zaradili na oldtimerima da vidim kolika je bila isplativost. Kolika vam je isplativost mobitela ili televizora?
Ljuti, guštaj u krami, to će ti biti ljepši trenuci od prćkanja po infotejmentu u novoj plastičari.

Dosadni smo jer je vlasnik pomenuo vrlo ograničene finansije, a tržišna vrijednost, bar sa moje strane se dovodi u vezu sa alternativnim rješenjima (dostupnost rezernij dijeova, drugog komletnog auta, školje itd). Da je budžet izdašan pa da kažeš idem ga krpati pa nek košta koliko košta, ili da je auto takav da je krpanje najjeftinija opcija to bi bila druga priča. Moja je gruba procjena da je ovaj auto daleko skuplje krpati nego prepakivati, a ljuti će se našarafiti i narašarifi dijelova u oba slučaaja.

Offline ljuti

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: apn4 i fico
« Odgovori #18 : 28 Rujna, 2020, 16:52:40 »
ljudi nema potrebe pokretati neku svadju sad ovdje,cisto sam onako otvorio temu,zanimali su me savjeti ostalih,znao sam i sam realno kakva je situacija i mogucnosti i to je to.
eto nadjem na FB nekog bijeloga ficu sa papirima za 2.800kn kod zadra negdje valjda,papiri uredni,on onako djeluje osrednje ali za neki rad bi bio ok.
opet kad pogledam ni to ne mogu,druge obaveze,vrtici,drva nabavka,placa mala itd,ali u nadi je nekad i spas,valjda...

Offline Bellof

« Odgovori #19 : 28 Rujna, 2020, 17:59:14 »
Gledaj ti da imaš sigurno, funkcionalno auto, jer sa obavezama koje te čekaju (dica, vrtići, doktori) je potrebno.
Pišeš da nemaš love a ni alata, ok većina je u takvim problemima pa baš zbog toga bi treba posložit neke stvari i koji su prioriteti, jer kako vidim imaš Tomosa sa kojim se zajebavaš, vozaš, družiš.
Znači, ne triba ti još jedan ispušni ventil, uškopi pajdo nešto od svojih hobija kako bi se ostatku moga kvalitetnije posvetit.

The following users thanked this post: old dog

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #20 : 28 Rujna, 2020, 22:05:53 »
Znači govorim ti iz prve ruke, bratić je kupio GTL-ku matiranu ali bez hrđe za 1200kn ispravnu i voznu nema 3 mjeseca, dovezao doma, napravio servis, promjenio remenje, manžete, svijećice, kočnice... sve skupa s autom je koštalo 3000kn, ima stojku za svaki dan koja bez greške legalno prođe tehnički i nije gnjila. Da složiš ovo sa slika treba ti tabla lima, co2 aparat, boca plina, 3kg temeljne, bar 5-6 boca body-a da to zaštitiš, ako posudiš co2 sumnjam da će ti ga netko dati na godinu dana koliko bi ti možda trebalo da ti to napraviš. I da ti ga da pa mu svako malo vraćaš i nešto nedo bog sjebeš opet si nigdje. Boca plina košta isto neke novce. K tome ne znaš to raditi, moraš naučiti, vjerojatno ćeš raskopati auto i nikad ga ne složiti. Farba, body 400-500kn ćeš zdrobit samo tako a ljudi bacaju bolje stojke i komunalci boljim autima dijele vozne karte za CIOS. Po meni bi bolji posao napravio da sjedneš na Tomosa, prozujiš malo gradom, odeš do Zagreba, prozujiš po parkinzima, još uvijek ima stojki koje stoje i čekaju bolje dane vani na parkiralištima, ostaviš koji papirić s brojem, dam se kladiti da bi u roku mjesec dana s 2 tanka goriva u Tomosu za parsto kuna našao daleko bolji auto od ovog :thmbup:  Nisam protiv duha da se slaže, da se oživi ali ovo je ko da si kurvi kupio cvijeće i pitao da ju ženiš a oko tebe još uvijek boljih cura na bacanje, ne ide brate nikako.
Hrđa bez granica

The following users thanked this post: old dog, gruđo

Offline goran16v

« Odgovori #21 : 28 Rujna, 2020, 22:17:19 »
Ako bez šoldi uđeš u rastavljanje auta i opciju krpat ću ga polako kako noFci budu dozvoljavali realna je opasnost da zauvjek ostane rastavljan i nedovršen.