Autor Tema: Tour Amical 2026.  (Posjeta: 446 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sigmafahrer

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
Tour Amical 2026.
« : 25 Svibnja, 2026, 16:31:29 »
Prije desetak dana kroz moj kraj su prošli Belgijanci u oldtimerima, učesnici 22. izdanja Tour Amicala. Ovogodišnja tura je vodila od Bratislave preko Budimpešte, Osijeka, Sarajeva, Splita, Rovinja do Venecije. Pet zemalja u sedam dana. Mislim da Cvelferija nikada prije nije doživjela ovakav skup starijih auta i u ovom broju. Kažu da ih je bilo preko dvjesto. Moji prijatelji i poznanici naravno nisu znali za ovu vožnju, pa su slike koje sam dobio nastale spontano, usput, izdaleka i zato su malo lošije. Najviše je bilo Porschea i Mercedesa, ali i svega drugoga. Dosta Jaguara, Morgana, MGa, jedan Capri, par Ferrarija, Jensen pa i nekoliko auta iz 20ih i 30ih godina.

« Zadnja izmjena: 25 Svibnja, 2026, 17:58:52 sigmafahrer »

Offline krntija

Odg: Tour Amical 2026.
« Odgovori #1 : 25 Svibnja, 2026, 17:16:24 »
 :yahoo: malo se pojacal kvalitet i kvantitet HR oldi voznog parka.... :rofl: iako samo momentalno dok su na nasem teritoriju.. ima tu lepih pila vidim... nije to za nas siromahe sa Golfovima i Ficekima..... :pleasantry:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825