Autor Tema: Pomoæ.Sjenilo Delta  (Posjeta: 1713 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zube.HF

• Senior member
Pomoæ.Sjenilo Delta
« : 24 Rujna, 2009, 16:29:17 »
Evo pituranje se blizi kraju..Imam slika ali nazalost ne mogu uploadati posto me hebe kabel od kompa..ALI
Imam jedan "mali" problemcic..Kao sto ste mogli viditi moja lancija ima okrugle farove..Svi farovi su u vise manje dobrom stanju osim lijevog velikoga..Njemu je naime izgorilo sjenilo..Ima li ko od vas iskustva kako se to moze napraviti?Par ljudi mi govori da je to zahebano da se triba niklovati itd ali da to niko ne radi vise u zadru..Ima li neko dobar sprej za to..Takoder bi zamolija da se napise kako ide postupak itd..
Sve za Lanciu..Lanciu nizasto..

Offline ma men

• Antique Member
Pomoæ.Sjenilo Delta
« Odgovori #1 : 24 Rujna, 2009, 19:04:57 »
Èekaj...Sad znam na šta misliš... :D
E to sam vidija da je ode neko na forumu radija...Skinija je staklo i pinjelom primaza sjenilo di mu se nije reflektiralo, ali ne siæam se šta je ono bilo...Neki sivi premaz...I samo je opet staklo stavija, mada neznam šta je koristija za staklo...Ide tu neka posebna masa, ali ja mislim da bi obièni silikon u tom sluèaju isto pomoga... :palac:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline dvojka

• Antique Member
Pomoæ.Sjenilo Delta
« Odgovori #2 : 24 Rujna, 2009, 19:50:15 »
trala lalalala

sjenila na farovima su metalizirana, to je proces naparivanja aluminijskih oksida na razne materijale, metal, plastika...

Metalizacija je nanošenje metalnog (aluminijskog) sloja na predmete koji mogu biti od plastike, poliestera ili nekog drugog materijala. Konaèna izvedba može biti u svim bojama i nijansama. Metalizacija se sastoji od tri sloja. Prvo se nanosi bazni sloj laka koji na podlozi stvara visoki sjaj. Na njega nanosimo aluminijski sloj debljine šest mikrona. U završni transparentni sloj dodaje se pigment boje sa zadaæom zaštite prethodno nanesenog aluminijskog sloja.

evo adrese: http://www.kudar.hr/

oni ti to odrade kako je bilo i izvorno radjeno

a druga opcija ti je krom lak on ti za sada lakira uskoro i ja jer nemam vremena trenutno

0915812798 BOJAN

ili studio meglaj

poslije staklo ocisti i vrati gore zaljepi sa ljepilom za sajbe i miran
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358