0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pise ti i na slici,da je Mattig ET -74 :D,tooooo je kotac
OK,onda ti plačaš kavu,prijatelju bok,čujemo se
Sve super, za naše uvjete u državi gdje živimo,pravi mali pothvat.Drago mi je zbog auta,jer takvih (mislim na mantu) ima kod nas da ih skoro možeš prebrojati na prste
jaoo felge... predobra... jel to prosirivana celicna ? ako je tko ti je to radio ?
Kako ti se zadnji trap ponaša kad si onako ukrutija diferencijal? Možda i ja sebi budem to radija, pa me zanima ima li osjetnog poboljšanja?
Sve super, za naše uvjete u državi gdje živimo,pravi mali pothvat.Drago mi je zbog auta,jer takvih (mislim na mantu) ima kod nas da ih skoro možeš prebrojati na prste . Inače,neznam od kud ti ona zadnja slika mojeg diferencijala sa mog dvorišta i tu sliku imam naravno na svojoj stranici!? Za to ,prvom prilikom kad se vidimo,plačaš kavu za autorska prava! Šalim se malo,ako ikako mogu pomoći,tu sam,u stvari to smo,jer ima nas ,kao npr. moja dva prijatelja koji su se javili prije mene,lijep pozdrav
Pa tu se svašta radi. Baš me zanimaju zadnji diskovi kako će raditi. Meni je to malo previše zaj....... A i ovaj 2,6 je dobro uglazbljen, odnosno dobro izgleda. Kako radi, ide? Jel se grije?
se sječaš one mante 2.6 od ante iz vg?vozil sam se u tome,fino je to išlo!
Da kotač! To je VALJAK.Našao sam gdje ih ima još, ali što je puno, puno je! Čak mislim da ji fotka odavde.http://www.345er-club.de/verkauf372.htm
napred su od lotus Omege
na Lotus kocnice nemoze felga manja od 17 cola,isprobano na Manti